Skip to main content
Til toppen
BBQ-grillspyd med kjempereker

Grillede grillspyd med kjempereker og lime dandert på en rist med aioli i en skål ved siden av.

BBQ-grillspyd med kjempereker

Saftige kjempereker med god røyksmak og digg aioli er kjapp og enkel sommermat.

4 porsjoner

  • 400 g rå scampi eller kjempereker
  • 2 lime
  • Sticky Fingers Grill father BBQ 
  • Satèsticks bamus 20 cm
Til servering
  • 2 vårløk
  • 2 lime
  • 150 ml Stiky Fingers awsome aioli

Slik gjør du:

  1. Legg grillpinnene i vann, så de ikke tar så lett fyr under grillingen.
  2. Skrell skallet av kjemperekene, la gjerne halen sitte på, og tre dem på grillspyd.
  3. Skvis over limesaft og fest eventuelt noen limebåter på spydene.
  4. Vend dem med Sticky Fingers grill father BBQ og la marinere 30 minutter.
  5. Grill spydene på begge sider på høy varme til kjemperekene er akkurat gjennomstekt, 3-4 minutter.
  6. Legg over på fat, dryss over hakket vårløk og server med limebåter og Sticky Fingers awsome aioli som dipp.
Visning
Satèsticks bambus 20cm 100stk

Trepinner av bambus, lengde 20 cm. Perfekte til saté og grillspyd. Legg de i lunket vann i 30 minutter før bruk hvis du skal grille over åpen flamme.

Produktnummer: 820677
Lagerbeholdning:
Sticky Fingers awesome aioli 237 ml

Amerikansk mild aïoli med smaken av hvit sennep, hvitløk og sitronjuice.

Produktnummer: 384112
Lagerbeholdning:
248,95 pr l
Lenker
Min side