Skip to main content
Til toppen
Aspargessalat med parmesan, egg og bjørnebær

En bolle med salat av asparges, ruccola og bjørnebær, toppet med parmesan og et kokt egg.

Aspargessalat med parmesan, egg og bjørnebær

4 porsjoner

  • 4 egg
  • 2 bunt grønn asparges
  • 2 pose ruccola
  • 2 kurv friske bjørnebær
  • 4 ss Iliada olivenolje
  • 4 ss Leonardi balsamico
  • 200 g Parmigiano Reggiano 12 mnd
  • salt og pepper

Slik gjør du:

1. Kok eggene i 6 minutter. Avkjøl. Skrell eggene og del dem i to.

2. Kok aspargesen i lettsaltet vann i 3 minutter. Avkjøl i kaldt vann.

3. Fordel asparges, ruccola og bjørnebær i fire boller. Topp med balsamico og olivenolje.

4. Topp salaten med kokt egg, parmesan i grove biter og litt salt og pepper før servering.

Lenker
Min side