Til toppen

Sennepsmarinert svin


Sennepsmarinert svin

 

Slik gjør du:

Bland fin sennep med hvit balsamico, ha i litt ekstra balsamico etter eget ønske. Tilsett hot saus til du får ønsket styrke på din marinade.

Pensle kjøttet med sennepsblanding og helst la den stå over natten kjølig.

Knus sennepsfrø i en morter med litt maldonsalt.

Grill kjøttet hardt på en side til den har fått fin farge før du snur og fortsetter på middels varme. Når kjøttet kjennes spenstig hele veien igjennom er det ferdig. Husk at godt svinekjøtt trenger ikke å stekes mer enn medium. Avslutt med å pensle kjøttet en gang til før servering og dryss over med sennepssalt

 

4 porsjoner

porsjoner
1 kg svinekjøtt, f.eks. svinecarrè, nakkekoteletter eller indrefilet
Hot saus av ønsket styrke
Maldonsalt

Legg oppskrift i handlevogn

Her har vi valgt ut tre forskjellige hot sauser i forskjellig styrke, mild-medium-hot.

Hvem passer best for deg?

Cholula originalsaus hot 150 ml

Mexikansk chilisaus med krutt i.
380465-fpak
 
412,67 per l

Trappey's red devil saus 178 ml

Sterk saus med cayennepepper.
380454-fpak
 
190,45 per l

El Yucateco kutbilik Habanero 120 ml

Mexikansk ekstra sterk chilisaus med habanero chilipepper.
192309-fpak
 
408,33 per l

Mild

Medium

Hot