Til toppen

Pizzatopping

Pizzatopping til ekte italiensk pizza? En ekte italiensk pizza er toppet med en tynt lagt tomatsaus eller hvit saus og ost. I tillegg kan du ha på kjøtt, grønnsaker og urter. En god italiensk pizza skal ikke ha for mye ost og topping. Den gode pizzabunnen skal få lov til å skinne, og for mye saus og ost kan gjøre bunnen soggy. Vi anbefaler i underkant av 100 g tomatsaus og 80-100 g ost per porsjonspizza.

Pizzatopping

Topping til pizza

Kjøttvarer som nduja og salami har du på pizzaen før den stekes. Mortadella og spekeskinke har du på etter pizzaen kommer ut av ovnen.

Kjølevare

Negrini salami pepperoni piccante 300 g

italiensk klassisk sterk salami.
501604
Kjølevare

Negrini salame peperoni 80 g

Italiensk skivet sterk salami.
501644
Kjølevare

`Nduja 200 g

Smørbar kruttsterk salami.
500979
Vare med variabel vekt Kjølevare

Negrini `Nduja ca 500 g

Smørbar spicy salami fra Calabria. Mange bruksområder og spesielt god på pizza!
501643
Kjølevare

Negrini mortadella m/trøffel 120 g

Italias svar på servelat med mild smak av trøffel.
501609

Iliada grillet paprika i lake 460 g

Rød grillet paprika i lake som kan brukes som tilbehør til kjøtt og fisk.
400511

Montanini artisjokker i olje 280 g

Italienske artisjokker i solsikkeolje.
190260
Kjølevare

Prosciutto de Parma gran reserva 120 g

Italias stolthet, skinke fra Parma. Denne er lagret i ca 18 mnd.
501210

Pizzasaus

Kjøp ferdig pizzasaus eller bruk San Marzano-tomater til å toppe pizzaen.

Mutti pizzasaus m/krydder 400 g

Klassisk italiensk pizzasaus med krydder.
192111

Mutti San Marzano DOP tomatfilet 400 g

Tykke fileter av San Marzano DOP tomater som ligger i en fyldig tomatsaus.
192150

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus.
192206

Ost til pizza

Den beste osten til pizza er Fiordilatte. Dette er en tørrere mozzarella som smaker nydelig. Gorgonzola kan brukes i små mengder for en ekstra piff på smaken og god parmesan kan høvles over pizzaen etter steking.

Sorter etter: Navn (a > å)
Kjølevare

Gorgonzola piccante bacco verde DOP 200 g

Italiensk tradisjonsrik blåmuggost med kraftig smak og mange bruksområder.
905809
Kjølevare

LS Fiordilatte blokk 400 g

En fastere type mozzarella i blokk fra Sør-Italia. Mozzarellaen er lett å rive og passer perfekt til pizza. Til napolitansk pizza anbefaler vi 100 gram Fiordilatte i blokk.
907187
Kjølevare

LS Fiordilatte cubetti 1,5 kg

Fiordilatte er en tørrere type mozzarella, laget på pasteurisert kumelk. Cubetti er mozzarella i små terninger, som passer perfekt til pizza og andre varme retter.
907248
Kjølevare

LS Fiordilatte små kuler 500 g

Fiordilatte er en tørrere type mozzarella. Kulene er laget på pasteurisert kumelk.
907221
Kjølevare

LS Fiordilatte taglio Napoli 1,5 kg

Fiordilatte er en tørrere type mozzarella. Den er laget på pasteurisert kumelk, og kuttet på ekte Napoli-vis. Passer ypperlig på pizza.
907246
186,00 pr kg
Kjølevare

LS mozzarella blokk røkt 1 kg

En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett å rive. Naturlig røkt.
907189
Kjølevare

Mozzarella blokk 1 kg

En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett å rive.
907188
Kjølevare

Mozzarella di bufala Campana fersk DOP 250 g

Fersk Italiensk mozzarella laget av bøffelmelk.
907164
Kjølevare

Mozzarella fersk 125 g

En av Italias mest utbredte matvarer, med uendelige bruksområder.
907186
Kjølevare

Mozzarella fersk kuler 150 g

Ferske mozzarellakuler fra Italia, flotte i salaten.
907223
Kjølevare

Mozzarella revet 2,5 kg

En litt fastere mozzarellatype som er godt egnet til gratinering, taco og pastaretter.
907180
179,60 pr kg
Kjølevare

Parmigiano Reggiano stick 30 mnd DOP 100 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907104