Til toppen

Olivenbiscotti

 

Nydelige olivenbiscotti med soltørkede tomater og pecorino som passer godt til skinke, tapenade eller en god ost er kjekt å ha på repertoaret.


Olivenbiscotti

 

Slik gjør du:

Forvarm stekeovnen til 160 °C, over og undervarme.

Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en vid bolle, tilsett egg og melk. Kna sammen til en fast litt klissete masse. Spe med melk til passe konsistens.

 

Ha deigen i en bakepapirkledd brødform (ca. 1 ½ liter). La biscottien steke ca. 35 minutter til overflaten er litt gyllen.

Ta ut av formen, avkjøl litt og del i tynne skiver. Legg skivene på bakepapirkledd stekebrett og stek videre ca. 20 minutter til biscottien er gyllen og sprø. Bruk varmluft dersom du bruker flere stekebrett.

Tips:

Pecorino kan erstattes med parmesan.

Server gjerne med Kalamataoliven, en god serranoskinke og litt Iliada grønn oliventapenade.

 

 

25 stk

porsjoner
125 g hvetemel
1 store egg
1 dl melk
1 ts bakepulver
1 ts tørket timian
Tilbehør

Legg oppskrift i handlevogn