Til toppen

Negrini mortadella m/trøffel 120 g

Produktnummer: 501609
EPD-nummer: 5568191
Antall i kartong: 10
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

583,33 pr kg

Italias svar på servelat med mild smak av trøffel.

Det familie drevne selskapet Gianni Negrini har i over 50 år produsert kvalitets produkter innenfor italiensk spekemat og kjøttvarer. De holder til i Renazzo di Cento som ligger i provinsen Ferrara i Nord Italia. Mortadella Bologna er en klassisk italiensk servelat, fra området Bologna, derav navnet. Navnet mortadella kan spores til romertiden. Noen kilder hevder at navnet kommer fra "Mortarium" (mørtel), en redskap som ble brukt til å presse svinekjøtt. Avtrykk av en mørtel, vises i en begravelsesstein som er bevart i det arkeologiske museet i Bologna. Andre kilder anser at ordet kommer fra "Murtada" (dryppet med myrte, et typisk plante i Middelhavet).
Smak
Mortadellaen er laget av svært finmalt kjøtt har en fløyelsmyk konsistens med en mild smak av trøffel.
Bruksområder
Mortadella nytes som pålegg eller spises som en italiensk antipasta sammen med ferskt brød. Den kan også brukes i pasta sauser, som den klassiske tortellini bolognesi, eller som tilbehør i en salat.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Etter åpning; pakkes godt inn i egnet emballasje og brukes innen 5 dager.
Tilleggsinfo Pakket i beskyttende atmosfære.
Gtin D-pak 8003948101879
Gtin F-pak 8003948000561
EPD nummer 5568191
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Negrini
Drenet vekt (Kg) N/A
Ingredienser Kjøtt og innmat av svin (opprinnelse Italia & EU), salt, svart trøffel (Tuber aestivum) 1 %, honning, aroma, krydder, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250.
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 0 °C.
Max.temp 4 °C.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1125
Energi (KCal) 271
Fett (g) 23
Hvorav mettede fettsyrer (g) 8.8
Karbohydrater (g) 0.1
Hvorav sukkerarter (g) 0.1
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 16
Salt (g) 2.4
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.nuts
Kan inneholde spor av
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Kan inneholde spor av
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Kan inneholde spor av
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Hovedbilde
Last ned

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus.
192206

Mortadella 70 g

Også kjent som Bolognaskinke og som opphavet til vår norske servelat. Mild kokt pølse laget av svinekjøtt og krydret med grove pepperkorn.
501011

Negrini mortadella PGI m/pistasje 80 g

Italiensk svar på servelat med pistasjenøtter. Klassisk type.
501610