Til toppen

Martin Pouret

Fremstillingen av eddik i byen Orléans har vært nært knyttet sammen siden renessansen. Byen hadde opptil 400 eddikprodusenter og 80 % av landets behov ble produsert der. Av disse eddikprodusentene er det bare ett hus igjen for å mestre denne teknikken i dag; Martin-Pouret.

Siden 1797 har vi videreført denne kunnskapen med stadig økende standarder. Gjennom arbeidet med druesorter, aromatisering og eksepsjonell aldring på eikefat, tar vi kunsten å produsere eddik til det høyeste nivået.

Sorter

Martin Pouret eplecidereddik 250 ml

Fransk eplecidereddik fra byen Orleans.
410023

Martin Pouret sherryeddik 250 ml

Sherryeddik som oppfyller Martin Pouret sine kriterier for ektehet og smak, med respekt for den tradisjonelle Soleira-prosessen.
410329

Martin Pouret bringebæreddik 250 ml

Fransk bringebæreddik fra byen Orleans.
410331

Martin Pouret estragoneddik 250 ml

Fransk estragoneddik fra byen Orleans.
410333

Martin Pouret rødvinseddik 250 ml

Fransk rødvinseddik fra byen Orleans.
410350

Martin Pouret hvitvinseddik 250 ml

Fransk hvitvinseddik fra byen Orleans.
410358

Martin Pouret rødvinseddik 5 l

Fransk rødvinseddik fra byen Orleans.
410360

Martin Pouret hvitvinseddik 5 l

Fransk hvitvinseddik fra byen Orleans.
410361

Martin Pouret sherryeddik 5 l

Sherryeddik som oppfyller Martin Pouret sine kriterier for ektehet og smak, med respekt for den tradisjonelle Soleira-prosessen.
410362

Martin Pouret bringebæreddik 5 l

Franks bringebæreddik fra Orleans.
410384

Oppskrifter med eddik fra Martin Pouret