Til toppen

Kyllingsandwich med olivenpesto og mozzarella

 

Oliven smaker utrolig godt til mozzarella, kylling og tomat, som i denne sandwichen, servert kald eller varm.


Kyllingsandwich med olivenpesto og mozzarella

 

Slik gjør du:

Ha oliven, solsikkekjerner og bladpersille i en hurtighakke/foodprosessor. Kjør sammen til det er finhakket, spe med olivenolje til en litt tykk pesto.

Vend inn parmesan, smak til med salt, pepper og sitron.

Rist focaccia i olivenolje, smør på et godt lag med olivenpesto, legg lagvis ruccula, mozzarella, tomat, olivenpesto, grillet kylling og oliven.

Avslutt med spirer, drypp over olivenolje og ett dryss salt og pepper

4 porsjoner

porsjoner
4 tykke skiver med focaccia, gjerne med oliven
litt ruccola
2 tomat, i tynne skiver
400 g stekt/grillet kylling
Olivenpesto
4 ss solsikkefrø
1 dl bladpersille
1 presset sitron
litt salt og pepper
Pynt
spirer og olivenolje
maldonsalt og grovkvernet sort pepper

Legg oppskrift i handlevogn