Til toppen

Krepsetaco med skjell av Västerbottensost


Krepsetaco med skjell av Västerbottensost

En skål med krepserøre og en tallerken med tacoskjell av Västerbottensost fylt med krepserøre og salat.

Slik gjør du:

Tacoskjell av Västerbottensost

1. Sett ovnen på 200 grader.

2. Legg revet Västerbottensost i små hauger, ca 1 toppet spiseskje, på en plate med bakepapir med god  avstand mellom. Stekes midt i ovnen i ca 5 minuter til de har smeltet utover og fått litt farge. La de kjøle ned på platen, men ikke stivne.

3. Legg de avkjølte flakene over håndtaket på for eksempel en stekpanne, så de får formen som et tacoskjell og la de stivne.

Krepserøre

1. Hakk gressløkk og skjær eplet i terninger, agurk og kreps i små biter.

2. Blandes med creme fraiche, majonnes og sambal oelek. Smak til med salt og pepper.

3. Fyll tacoskjellene med litt hakket salat, krepserøre og topp med litt dill. Server og nyt!

Ca 8 tacoskjell

porsjoner
8 kreps
1 syrlig eple
1 agurk
2 ss creme fraiche
2 ss majones
dill, ev. gressløk
noen salatblader (valgfri salat)
salt og pepper

Legg oppskrift i handlevogn