Til toppen

Kjøttdeig med soltørkede tomater


Kjøttdeig med soltørkede tomater

En tallerken med pasta, toppet med kjøttdeig i tomatsaus med soltørkede tomater.

Slik gjør du:

1. Brun kjøttdeigen i en kasserolle.

2. Hakk de soltørkede tomatene og finhakk løken og rør det sammen med kjøttdeigen.

3. Tilsett tomatpuré og bland godt sammen og la det frese i noen minutter.

4. Ha i knuste tomater, ha litt vann i boksen og hell vannet i kjøttdeigblandingen.

5. Legg laurbærblad, hakket hvitløk i gryta, smak til med salt og pepper, og la det småkoke med lokk i ca. 15 minutter.

6. Ha i oliven rett før servering. Servers med tagliatelle og salat.

4 porsjoner

porsjoner
400 g kjøttdeig
1 stk løk
100 ml vann
1 stk hvitløksbåt
1 stk laurbærblad
salt og grovmalt pepper

Legg oppskrift i handlevogn