Til toppen

Ibèrico tapas brett skivet 24 mnd 100 g

Produktnummer: 500636-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

1.940,00 per kg

Spansk spekefat av Ibèrico serrano skinke, Ibèrico chorizo spekepølse og Ibèrico speket ytrefilè.

Noel Alimentsaria er et av de ledende selskaper innenfor spansk kjøttindustri, og ligger i spesielle omgivelser ved kanten av La Garrotxa Volcanic Zone Natural Park. Det spesielle mikroklima kombinert med kunnskap om og tradisjon for charcuterie fra de katalanske Pyreneene, har stor innvirkning på kvaliteten til Noels produkter. Dette tapasbrettet bestående av ibèrico serrano, ibèrico chorizo og ibèrico lomo er produsert fra utvalgte griser som stammer i fra rasen «Cerdo Ibèrico eller Pata Negra» en sort griserase med sorte klauver. Disse grisene er frittgående og de beiter blant annet på søte eikenøtter, som er grisen favoritt og gress. Dette er også den eneste rasen av gris som lagrer fett i muskelcellene. Dette bidrar til at skinken blir ekstra mør og saftig. Dette tapasbrettet er laget av ibèricoskinke som er lagret i 24 måneder.
Smak
Ibèrico serrano skinken har en mild og rund smak. Ibèrico chorizoen med sin kraftige rødfarge fra bruken av paprika, og en eksplosiv smak av hvitløk og pepper og til slutt Ibèrico lomo med sin fyldige runde smak.
Bruksområder
Et velvalgt sortiment av tre kjente spanske klassikere, skåret i skiver og klar til servering. For å oppnå den beste smaken anbefales det å åpne pakningen minimum 10 minutter før servering.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 10
Gtin D-pak 18410783332165
Gtin F-pak 8410783332168
EPD nummer 4748307
Nettovekt 100 Gram
Drenet vekt (Kg) N/A
Varemerke Noel
Sesong Nei
Opprinnelsesland Spania
Opphavssted Spania
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 7 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk åpne pakken 10 minutter før bruk. etter åpning: oppbevares i kjøleskap, og brukes innen 2 dager.
Tilleggsinfo pakket i beskyttende atmosfære.
Ingredienser Ibérico: Kjøtt av svin (Jamón de cebo ibérico), salt, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250, antioksidant: natriumerytorbat E316, sukker.Chorizo: Kjøtt og fett av svin, salt, røkt paprika, melkepulver, dekstrose, hvitløk, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250, muskat, oregano.Loin: Kjøtt av svin (Lomo de cebo ibérico), salt, olivenolje, paprika, hvitløk, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250.
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ): 1498
Energi (KCal): 360
Fett (g): 25
Hvorav mettede fettsyrer (g): 9
Karbohydrater (g): 0.7
Hvorav sukkerarter (g): 0.05
Kostfiber (g): 0
Protein (g): 33
Salt (g): 5
Gluten Fri for
Gluten
Lupiner Fri for
Lupiner
Skalldyr Fri for
Skalldyr
Egg Fri for
Egg
Fisk Fri for
Fisk
Soya Fri for
Soya
Melk Inneholder
Melk
Nøtter Fri for
Nøtter
Peanøtt Fri for
Peanøtt
Selleri Fri for
Selleri
Sennep Fri for
Sennep
Sesam Fri for
Sesam
Sulfitt Fri for
Sulfitt
Bløtdyr Fri for
Bløtdyr
Gluten: Fri for
Bygg: Fri for
Havre: Fri for
Hvete: Fri for
Rug: Fri for
Lupiner: Fri for
Spelthvete: Fri for
Khorasanhvete: Fri for
Skalldyr: Fri for
Egg: Fri for
Fisk: Fri for
Soya: Fri for
Melk: Inneholder
Nøtter: Fri for
Mandler: Fri for
Kasjunøtter: Fri for
Paranøtter: Fri for
Hasselnøtter: Fri for
Macademianøtter: Fri for
Pekannøtter: Fri for
Pistasienøtter: Fri for
Valnøtter: Fri for
Peanøtt: Fri for
Selleri: Fri for
Sennep: Fri for
Sesam: Fri for
Sulfitt: Fri for
Bløtdyr: Fri for
Debio økologisk: Nei
EU økologisk: Nei
Fairtrade: Nei
Kosher: Nei
Halal: Nei
Egnet for veganere: Nei
Egnet for vegetarianere: Nei
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Delizias Ibérico skivet 24 mnd 80 g

Spekeskinke laget av den spansk sorte iberiske grisen
500632-fpak

Ibèrico bellota skivet 36 mnd 60 g

Spansk Ibèrico skinke lagret i 36 mnd.
500633-fpak
 
4.163,33 per kg

Prosciutto de Parma gran reserva 120 g

Italias stolthet, skinke fra Parma. Denne er lagret i ca 18 mnd.
501210-fpak
 
1.257,50 per kg

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160-fpak
 
39,00 per kg