Til toppen

Ibèrico bellota skivet 36 mnd 60 g

Produktnummer: 500633-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

4.163,33 per kg

Spansk Ibèrico skinke lagret i 36 mnd.

Noel Alimentsaria er et av de ledende selskaper innenfor spansk kjøttindustri, og ligger i spesielle omgivelser ved kanten av La Garrotxa Volcanic Zone Natural Park. Det spesielle mikroklima kombinert med visdom kunnskap om og tradisjon for charcuterie fra de katalanske Pyreneene, har stor innvirkning på kvaliteten til Noels produkter. Her har Noel laget en 36 mnd lagret Ibèricoskinke av typen bellota. Typen bellota ibèrico skinke blir ansett av mange for å være verdens beste skinke. Denne skinken er produsert fra griser av typen «Cerdo Ibèrico eller Pata Negra» en sort griserase med sorte klauver. Disse grisene er frittgående og de beiter blant annet på søte eikenøtter, som er grisen favoritt og gress. Dette er også den eneste rasen av gris som lagrer fett i muskelcellene. Dette bidrar til at skinken blir ekstra mør og saftig. Bare skinke fra denne type gris kan defineres som 100% ibèricoskinke. Denne skinken har 36 måneder modning.
Smak
Ibèrico bellota er en spansk delikatesse. Denne skinken er rik på aroma og smak. Skinken har en mør og fløyelsaktig konsistens som nærmest smelter i munnen.
Bruksområder
Ibèrico bellota nytes i seg selv og skinken smaker best temperert. Skinken har et marmorert utseende og rubinrød farge.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 10
Gtin D-pak 18410783332127
Gtin F-pak 8410783332120
EPD nummer 4748760
Pakningsenhet 60 Gram
Drenet vekt 0.000
Varemerke Noel
Sesong Nei
Opprinnelsesland Spania
Opphavssted Spania
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 7 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk åpne pakken 10 minutter før bruk. etter åpning: oppbevares i kjøleskap, og brukes innen 2 dager.
Energi (KJ) 1498
Energi (KCal) 360
Fett (g) 25
Mettede fettsyrer (g) 8.9
Karbohydrater (g) 0.7
Sukkerarter (g) 0.05
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 33
Salt (g) 5
Bruksområder Ibèrico bellota nytes i seg selv og skinken smaker best temperert. Skinken har et marmorert utseende og rubinrød farge.
Smak Ibèrico bellota er en spansk delikatesse. Denne skinken er rik på aroma og smak. Skinken har en mør og fløyelsaktig konsistens som nærmest smelter i munnen.
Ingredienser Kjøtt av svin (Ibérico de bellota), salt, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250, antioksidant: natriumerytorbat E316, sukker.
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Korsher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 60.0 gram
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Mutti San Marzano DOP tomatfilet 400 g

Tykke fileter av San Marzano DOP tomater som ligger i en fyldig tomatsaus.
192150-fpak
 
132,25 per kg

Vivien Paille linser express fra Puy AOP 250 g

Grønne ferdig kokte linser med opprinnelsesmerking.
130140-fpak
 
156,00 per kg

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157-fpak
 
47,10 per kg

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160-fpak
 
39,00 per kg