1. Visp sammen eggeplommene med finhakket sardiner, presset hvitløk, limeskall, limejuice og finrevet Västerbottensost.
2. Tilsett oljen forsiktig i en jevn stråle under visping (bruk gjerne en stavmikser).
3. Tilsett salt og melk under visping for å få en løsere konsistens. Smak til med mer salt om nødvendig.
1. Skrubb søtpotetene og del dem i båter. Pensle med litt olje og lag grillstriper på grillen eller i en støpejernspanne.
2. Dryss litt salt over potetene og pakk den inn i folie. Stekes på grillen eller i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter.
3. Del avokadoen i store båter. Pensle med litt olje og grill avocadobåtene på grillen eller i en støpejernspanne, ca 2 minutter per side.
4. Hakk vårløk og koriander, skjær osten i terninger, høvle reddikken, del tomatene i to, rens sukkerertene og bland olivenolje med limejuice.
5. Bland sammen salaten og avslutt med de grillede grønnsakene. Ha over dressing og vinagrett etter eget ønske.