Til toppen

Cæsarsalat

Cæsarsalat er en verdensberømt klassiker. Sprø salat vendt i en deilig dressing, toppet med parmesan og krutonger, og servert med saftig kylling og sprøstekt bacon. Ikke rart denne salaten er manges favoritt!

Cæsarsalat

4 Porsjoner

  • 1 Romano salat eller 2 Hjertesalat 
  • 10 skiver bacon 
  • 1 kyllingbryst 
  • 50 g Chatham krutonger 
  • 100 gram parmigiano reggiano revet fersk 30mnd  
  • Wishbone creamy Caeardressing
  • Saften av en sitron
  • Salt/pepper/olivenolje
  • Finhakka urter-bladpersille og gressløk

Slik gjør du:

  • Kyllingbrystet saltes og peppres. Grilles eller stekes og avkjøles.
  • Baconet stekes i pannen, slik at det blir gyllent og sprøtt.
  • Kyllingbrystet skjæres i skiver i ønsket størrelse, baconet brytes opp i fine biter. 
  • Vasket salat rives til ønsket størrelse og blandes med Cæsar-dressingen.
  • Anrettes i bolle eller på fat. Dryss over krutonger, Parmesan og urtene.
Sorter Navn (a > å)

Chatham krutonger caesar 142 g

Terninger av lyst og mørkt brød, perfekte til caesarsalat.
334200

Chatham krutonger m/ost & hvitløk 142 g

Ekstra store og sprø brødterninger med delikat smak av ost og hvitløk.
334204
Utsolgt

Chatham krutonger m/sjøsalt & pepper 142 g

Ekstra store og ekstra sprø brødterninger med smak av sjøsalt og pepper.
334203
292,23 pr kg
Kjølevare

Parmigiano Reggiano revet fersk 30 mnd DOP 60 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907569

ROI olivenolje Taggiasca ex virgin 100 ml

Olivenolje fra Taggiasca oliven.
420273

Wishbone creamy caesardressing 444 ml

Amerikansk kremet caesardressing.
390521