Til toppen

Cæsarsalat

Cæsarsalat er en verdensberømt klassiker. Sprø salat vendt i en deilig dressing, toppet med parmesan og krutonger, og servert med saftig kylling og sprøstekt bacon. Ikke rart denne salaten er manges favoritt!

Cæsarsalat

Slik gjør du:

 

  • Kyllingbrystet saltes og peppres. Grilles eller stekes og avkjøles.
  • Baconet stekes i pannen, slik at det blir gyllent og sprøtt.
  • Kyllingbrystet skjæres i skiver i ønsket størrelse, baconet brytes opp i fine biter. 
  • Vasket salat, rives til ønsket størrelse, blandes med Cæsar dressingen.
  • Anrettes i bolle eller på fat. Dryss over krutonger, Parmesan og urtene.

 

4 Porsjoner

  • 1 Romano salat eller 2 Hjertesalat 
  • 10 skiver bacon 
  • 1 kyllingbryst 
  • 50 g Chatham krutonger 
  • 100 gram parmigiano reggiano revet fersk 30mnd  
  • Wishbone creamy Caeardressing
  • Saften av en sitron
  • Salt/pepper/olivenolje
  • Finhakka urter-bladpersille og gressløk

 

 
Sorter etter: Navn (a > å)

Chatham krutonger caesar 142 g

Terninger av lyst og mørkt brød, perfekte til caesarsalat.
334200

Parmigiano Reggiano revet fersk 30 mnd DOP 60 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907569

Wishbone creamy caesardressing 444 ml

Amerikansk kremet caesardressing.
390521