Til toppen

Bulgogi spring rolls med Ssamjang paste


Bulgogi spring rolls med Ssamjang paste

Tre sommerruller fylt med salat, stekt kjøtt, mynte, agurk, gulrot og paprika.

Slik gjør du:

1. Skjær kjøtt i tynne strimler, bland med Bulgogi Sauce og sesamfrø, la det stå kjølig ca. 30 minutter, gjerne lengre.

2. Fres det marinerte kjøttet i flere omganger i en varm stekepanne med olje, til det er gyllent.

3. Bløt rispapir etter anvisning på pakken. Legg det på et vått kjøkkenhåndklede (eller fjøl), fordel over litt salat, stekt kjøtt, mynte, agurk, gulrot og paprika. Ikke legg på for mye fyll, da revner rullene. Brett inn endene og rull sammen, del i to.

4. Server med Ssamjang Soybean paste.

Tips:

Dipp spisepinner i Ssamjang Soybean paste og ha ett tynt lag over rullene.

14 ruller

porsjoner
600 g Entrecôte av storfe (eller annet mørt biffkjøtt)
14 stk rispapir
14 stk peppermynteblad, delt i to (kan sløyfes)
1 stk agurk, uten frø i tynne strimler
1 stk gulrot, i tynne strimler
1 stk rød paprika, i tynne strimler
Varmt vann til rispapiret og olje til steking

Legg oppskrift i handlevogn