Til toppen

Pecorino Romano DOP ca 3,5 kg

Produktnummer: 907206
EPD-nummer: 2651362
Antall i kartong: 1
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

385,19 pr kg

Berømt italiensk fastost, perfekt til matlaging.

Varer med variabel vekt

Produktet varierer i vekt og størrelse. Enhetsprisen er utregnet fra en reservasjonsvekt som er noe høyere enn ca. vekt i varebeskrivelse. Pris per kg er den reelle kiloprisen på varen som du vil bli belastet når varen veies.   Prisen blir justert basert på faktisk vekt på utleveringsdagen.

Du betaler aldri for mer enn det du får :)

Les mer om varer med vektvariable vekt her

 

Fasthet Fasthet
Skarphet Skarphet
Fyldighet Fyldighet
Sheep
Ca. 60 % av Pecorino blir laget på Sardinia, som har flest sauer av alle de italienske regionene. Pecorinio Romano er sannsynligvis en av de eldste italienske ostene. Det sies at Romulus, grunnleggeren av Roma, selv laget denne osten. Osten er produsert av pasteurisert fåremelk og lammeløpe. Den modner ved 12 til 16 grader C i minst 8 måneder, i denne perioden blir den stadig saltet, snudd og vasket med saltvann. Den er meget arbeidskrevende å produsere, derfor har den også sin relative høye pris. Osten har en meget lang holdbarhet dersom man oppbevarer den riktig.
Smak
Pecorino Romano er en svært fast til hard og sprø ost. Ostemassen er hvit til halmfarget, skorpen glatt (dyppet i olje). Smaken er noe pikant. Pecorino Romano blir mer kornet (ostekrystaller) og saltere jo eldre den blir.
Bruksområder
Pecorino Romano egner seg utmerket til riving, er ideell til avrunding av sauser, supper, nudler og risretter, pastaretter og til gratinering. I tillegg kan den gjerne brukes i salater, til cocktail og som snacks hvor man skjærer den opp i biter.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Max.temp 4 °C.
Gtin D-pak 97026599072064
Drenet vekt (Kg) N/A
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
EPD nummer 2651362
Varemerke Defendi
Ingredienser Pasteurisert fåremelk, salt, animalsk fåreløpe.
Min.temp 2 °C.
Etikett DOP

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold
Protein (g) 27
Fett (g) 29
Hvorav sukkerarter (g) 0
Energi (KJ) 1532
Energi (KCal) 369
Salt (g) 5
Karbohydrater (g) 0
Hvorav mettede fettsyrer (g) 25.5
Kostfiber (g) 0
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Fri for
Khorasanhvete Fri for
Soya Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Fri for
Hvete Fri for
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Inneholder
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Fri for
Sesam Fri for
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Fri for
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Halal Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned

Antonio Sotos paella ris 500 g

Spansk paella ris, og i særdeleshet spansk bombaris fra Valencia, beholder sin faste form under koking og absorberer mer væske enn noen annen ristype. Det gir ekstra mye smak når du koker den i god kraft. Hvilke ingredienser som ellers hører hjemme i retten, avhenger av hvem du spør. I Valencia lages den tradisjonelt uten sjømat. Ingredienser som fisk, scampi, blåskjell, kylling eller chorizo, er vanlige for retten og selvfølgelig safran samt et eget utvalg av grønnsaker.
180200

Cara Cucina ansjosfilet italiensk 80 g

Italienske ansjosfileter i solsikkeolje og salt.
180210

Borde tørket kantarell 20 g

Skogens gull med en litt pepperaktig smak.
190062

Fortunati trøffel salsa 500 g

Trøffelsaus med sjampinjong og sommertrøffel.
199903