Osteguiden
|
Oppskrifter
|
Aktiviteter
|
Produktkatalog 2018
Utskrifter
Min side
Infosenter
Til toppen
Beløp
Ost
Hvitmuggost
Chèvre
Blåmuggost
Kittmodningsost
Fastost
Ferskost
Smelteost
Ostebrett
Kjøtt og fisk
Fiskehermetikk
Fiskemat
Kjøtt
Spekemat
Bakst
Bakevarer
Brødvarer
Ferske deiger
Kaker
Kjeks
Sukkervarer
Frokost
Frokostvarer
Pålegg
Smør
Yoghurt
Middag
Etnisk
Fersk pasta
Ferske grønnsaker
Grønnsakshermetikk
Middagshermetikk
Nudler
Ris og gryn
Supper
Tørr pasta
Dessert og snacks
Desserter
Kjølte desserter
Snacks
Tilbehør
Buljong
Dressing
Eddik
Gavepakker
Kjølte buljonger
Kjølte dressinger
Kjølte sauser
Krydder
Matgele
Matvin
Nonfood
Olje
Ostetilbehør
Sauser
Sennep og ketchup
Drikke
Essenser og tilbehør
Juice og mineralvann
Kaffe og te
Sjokoladedrikker
Oppskrifter
Frokost
Lunsj
Middag
Dessert
Kvelds
Tilbehør
Toggle navigation
Toggle navigation
Toggle navigation
Parmigiano Reggiano stick 15 mnd DOP 125 g
Varenummer:
907103
EPD nummer:
994616
F-pak i D-pak:
16
Fra:
Forpakning
dpak
fpak
-
+
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering
Beskrivelse
Spesifikasjoner
Bilder
Utskrifter
Parmigiano Reggiano er produsert i Nord-Italia av upasteurisert kumelk. Dette er den mest berømte av alle parmesantyper. Osten er opprinnelsesbeskyttet og bedriftensinnbrente kvalitetsstempel for regionen garanterer den høye kvaliteten. Parmigiano-Reggiano modnes i minst 22 mnd. i 15–20°C. I løpet av denne perioden blir den stadig snudd, saltet og vasket med saltvann. Det er alt dette manuelle arbeidet som gjør at osten blir relativt dyr.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo
Framstilt av rå melk. Pakket i beskyttende atmosfære.
Energi (KJ)
1633.000 KJ
Energi (KCal)
392.000 KCal
Fett
28.000 g
Mettet fett
19.000
Karbohydrater
0.000 g
Sukkerarter
0.000
Protein
33.000 g
Kostfiber
0.000
Salt
1.600
Gtin D-pak
2147483647
Gtin F-pak
80390800
Opphavssted
Italia
Drenet vekt
0.000
Bruksområder
Parmigiano Reggiano er utmerket til riving og dryss over pastaretter, supper, sauser, nudel- og risretter. Den er også fin til gratinering. Denne type ost er unnværlig i det italienske kjøkken der den nærmest er å regne som et krydder. Den finkornete konsistensen gjør den velegnet til panering av både kylling- og svinekjøtt. Den kan også brukes i salater der man skjærer opp osten i biter.
Smak
Parmigiano Reggiano er i utgangspunktet sylindrisk. Forbrukerbiter selges i 125 grams biter. Aromaen er krydret, aldri skarp, konsistensen er finkornet og med få og små hull.
Antall F-pak i D-pak
16
Standard pakningsenhet
125 Gram
EPD nummer
994616
Ingredienser
Upasteurisert kumelk, salt, animalsk kalveløpe.
Sesong
Nei
Ku
Ja
Sau
Nei
Geit
Nei
Bøffel
Nei
Fast
5
Skarp
4
Fyldig
5
Korsher
Nei
Gluten
Fri for
Skalldyr
Fri for
Egg
Fri for
Fisk
Fri for
Peanøtter
Fri for
Soya
Fri for
Melk
Ja
Nøtter
Fri for
Selleri
Fri for
Sennep
Fri for
Sesam
Fri for
Sulfitt
Fri for
Bløtdyr
Fri for
Lupiner
Fri for
Debio
0
Euroganic
0
Fairtrade
0
Oppbevaring
Oppbevares kjølig
Min.temp
4 °C.
Max.temp
8 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste
Tilbake til forsiden
×
Ost
Kjøtt og fisk
Bakst
Frokost
Middag
Dessert og snacks
Tilbehør
Drikke
Oppskrifter
×
Infosenter
Osteguiden
Oppskrifter
Aktiviteter
Produktkatalog 2018
Utskrifter