Til toppen

Parmigiano Reggiano stick 15 mnd DOP 125 g

Produktnummer: 907103-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

573,60 per kg

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering

Parmigiano Reggiano er produsert i Nord-Italia av upasteurisert kumelk. Dette er den mest berømte av alle parmesantyper. Osten er opprinnelsesbeskyttet og bedriftens innbrente kvalitetsstempel for regionen garanterer den høye kvaliteten. Parmigiano Reggiano modnes i minst 13 måneder i 15–20°C. Før den legges til modning blir den stadig snudd, saltet og badet i saltvann, noe som bidrar til ostens fyldige smak og harde skorpe. Denne er lagret i minimum 15 måneder.
Smak
Parmigiano Reggiano er i utgangspunktet sylindrisk. Denne sticken selges i 125 grams bit. Aromaen er krydret, aldri skarp, konsistensen er finkornet og med få og små hull.
Bruksområder
Parmigiano Reggiano er utmerket til riving og dryss over pastaretter, supper, sauser og pizza. Den er også fin til gratinering. Denne type ost er unnværlig i det italienske kjøkken der den nærmest er å regne som et krydder. Den finkornete konsistensen gjør den velegnet til panering av både kylling- og svinekjøtt. Den kan også brukes i salater der man skjærer opp osten i biter. Passer utmerket sammen med en god balsamico.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 16
Gtin D-pak 8010721992364
Gtin F-pak 80390800
EPD nummer 994616
Pakningsenhet 125 Gram
Drenet vekt 0.000
Varemerke Parmareggio
Sesong Nei
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 4 °C.
Max.temp 8 °C.
Tilleggsinfo framstilt av rå melk. pakket i beskyttende atmosfære.
Energi (KJ) 1633
Energi (KCal) 392
Fett (g) 28
Mettede fettsyrer (g) 19
Karbohydrater (g) 0
Sukkerarter (g) 0
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 33
Salt (g) 1.6
Bruksområder Parmigiano Reggiano er utmerket til riving og dryss over pastaretter, supper, sauser og pizza. Den er også fin til gratinering. Denne type ost er unnværlig i det italienske kjøkken der den nærmest er å regne som et krydder. Den finkornete konsistensen gjør den velegnet til panering av både kylling- og svinekjøtt. Den kan også brukes i salater der man skjærer opp osten i biter. Passer utmerket sammen med en god balsamico.
Smak Parmigiano Reggiano er i utgangspunktet sylindrisk. Denne sticken selges i 125 grams bit. Aromaen er krydret, aldri skarp, konsistensen er finkornet og med få og små hull.
Etikett DOP
Ingredienser Upasteurisert kumelk, salt, animalsk kalveløpe.
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fasthet 5
Skarphet 4
Fyldighet 5
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Kosher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 125.0 gram
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Mozzarella blokk 1 kg

En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett og rive
907188-fpak
 
199,00 per kg

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160-fpak
 
39,00 per kg

Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner.
130161-fpak
 
41,80 per kg

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157-fpak
 
47,10 per kg