Til toppen

Panna cotta med rabarbra marmelade

Panna cotta med rabarbra marmelade

Slik gjør du:

1. Legg gelatinplater i kaldt vann.

2. Skrap ut frøene av vaniljestangen.

3. Visp sammen rømme og mascarpone til du har en klumpfri masse. Rør i fløte og sukker.

4. Varm opp blandingen over et vannbad. Rør hele tiden.

5. Ha i vaniljefrøene. Tilsett gelatinen og rør til blandingen er varm, men ikke koker. Press limesaft og ha i.

6. Fordel pannacottaen i 4-6 dessertglass. Avkjøl litt før du setter de i kjøleskapet.

7. La pannacottaen stå og stivne i kjøleskapet i minst 4-6 timer, helst over natten.

Tips:

Pynt med hakkede pistasjnøtter og sitronmelisse rett før servering.

4 porsjoner

  • 2 gelatinplater
  • 1 vaniljestang
  • 175 g lettrømme
  • 150 g Mascarpone
  • 2 dl fløte
  • 1 dl sukker eller sukrin
  • 4 lime, saften
  • 8 ss Heimstølen rabarbra marmelade
  • 60 g pistasjnøtter
  • sitronmelisse
Sorter etter: Navn (a > å)

Mascarpone 250 g

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og andre desserter.
905101

Vaniljestang tahiti 2 stk

Eksklusiv vanilje fra Tahiti.
513520