Til toppen

Ostebrett gold selection 250 g

Varenummer: 907309
EPD nummer: 4571030
F-pak i D-pak: 6
Fra:

5 spanske ostebiter av ypperste kvalitet til tapasbordet. Alle er pasteuriserte, med unntak av Roncal.

Fem biter med spennende spanske fastoster. Fatet består av Murcia al Vino, Roncal, Mahòn, Manchego og Iberico. Murcial al Vino er en PDO geitemelksost, lagret i minimum 30 dager og marinert i rødvin. Dette gir skorpen en karakteristisk farge og aroma. Roncal er en PDO fast sauemelksost med melk fra tre ulike saueraser, lagret i minimum 4 måneder. Mahon er en PDO tomelksost fra Menorca laget av kumelk og maksimum 5% sauemelk. Lagret i minimum 21 dager. Manchego er en PDO ost laget av sauemelk, lagret i minimum 30 dager. Iberico er en tremelksost laget av ku, sau og geitemelk, og lagret i minimum 45 dager.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Åpne pakken 10 minutter før osten skal spises. Etter åpning: oppbevares i kjøleskap og brukes innen 4 dager.
Tilleggsinfo Roncal DOP er framstilt av rå melk. Skorpen skal ikke spises på Roncal, Mahòn, Manchego og Iberico. Pakket i beskyttende atmosfære.
Energi (KJ) 1713.000 KJ
Energi (KCal) 412.000 KCal
Fett 34.600 g
Mettet fett 23.800
Karbohydrater 1.400 g
Sukkerarter 0.600
Protein 24.200 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.500
Gtin D-pak 28436010212236
Gtin F-pak 8436010212232
Opphavssted Spania
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Tapas er blitt en betegnelse for servering av spanske småretter Denne eksklusive pakningen med det beste av hva Spania har å by på, passer fint inn blant spansk spekemat og oliven på et lite tapasbord.
Smak Smaksopplevelse fra forskjellige regioner i Spania samlet på et brett. Alle disse ostene er milde spanske fastoster med varierende lagring, skarphet og fylde.
Antall F-pak i D-pak 6
Standard pakningsenhet 250 Gram
EPD nummer 4571030
Ingredienser Mahón DOP- fastost 20% (pasteurisert kumelk, salt, syrekultur, løpe, surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509), Roncal DOP - fastost 20% (upasteurisert fåremelk, salt, syrekultur, løpe, enzym: lysozym E1105 (egg)), Ibérico - halvfast ost 20% (blanding av pasteuriserte melketyper (kumelk <50%, fåremelk >15%, geitemelk >15%), salt, syrekultur, løpe, surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509), Manchego DOP- fastost 20% (pasteurisert fåremelk, salt, syrekultur, løpe, surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509), Murcia al Vino DOP- fastost 20% (pasteurisert geitemelk, salt, syrekultur, løpe, enzym: lysozym E1105 (egg), surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509, rødvin (sulfitt)). Animalsk løpe i alle oster.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Ja
Geit Ja
Bøffel Nei
Fast 3
Skarp 2
Fyldig 2
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Ja
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Ja
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 6 °C.
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste

Pepperonipølse calabra ca 300 g

Italiensk klassisk sterk salami.
Varenummer: 501008
F-pak i D-pak: 1

Mutti tomater finhakkede (polpa) 400 g

Knuste tomater i tomatjuice.
Varenummer: 192130
F-pak i D-pak: 12

Fourme D'Ambert AOP ca 2 kg

Fourme d'Ambert produseres i området Auvergne som ligger i det sydlige Frankrike. Osten gir ekstra god smak til supper, sauser og dressinger.
Varenummer: 905875
F-pak i D-pak: 1

Mozzarella fersk kuler 150 g

Ferske mozzarellakuler fra Italia, flotte i salaten.
Varenummer: 907223
F-pak i D-pak: 12