Til toppen

Oscar fermentert hvitløk 450 g

Varenummer: 451110
EPD nummer: 5195425
F-pak i D-pak: 6
Fra:

Fermentert hvitløk med kraftig og rik smak

Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppebvares tørt og ikke for varmt. Etter åpning: oppbevares i kjøleskap, og bør brukes innen 6 uker.
Tilleggsinfo Dosering: 10-40 g/l avhengig av bruk. Kan brukes i både kalde og varme retter.
Energi (KJ) 424.000 KJ
Energi (KCal) 100.000 KCal
Fett 0.500 g
Mettet fett 0.100
Karbohydrater 19.000 g
Sukkerarter 15.000
Protein 3.000 g
Kostfiber 4.800
Salt 9.900
Gtin D-pak 5709347180554
Gtin F-pak 5709347180547
Opphavssted Danmark
Drenet vekt 0.000
Antall F-pak i D-pak 6
Standard pakningsenhet 450 Gram
EPD nummer 5195425
Ingredienser Vann, fermentert hvitløkspaste 35% (vann, fermentert hvitløk 12%, salt, eddik), sukker, salt, aroma, sitrusfiber, fermentert sukker, hvitløk 2,5%, surhetsregulerende middel: askorbinsyre E300.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 5 °C.
Max.temp 20 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste

Mutti tomater hele 2,5 kg

Solmodne hele tomater, skinnfrie i tykk tomatsaus.
Varenummer: 192113
F-pak i D-pak: 6

Pepperonipølse calabra ca 300 g

Italiensk klassisk sterk salami.
Varenummer: 501008
F-pak i D-pak: 1

Mutti tomater finhakkede (polpa) 400 g

Knuste tomater i tomatjuice.
Varenummer: 192130
F-pak i D-pak: 12

Fourme D'Ambert AOP ca 2 kg

Fourme d'Ambert produseres i området Auvergne som ligger i det sydlige Frankrike. Osten gir ekstra god smak til supper, sauser og dressinger.
Varenummer: 905875
F-pak i D-pak: 1