Til toppen

# Olivenolje ex virgin intense ØKO 500 ml

Produktnummer: 420252-Fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

388,00 per l

Økologisk kaldpresset oliven olje med smak av grønn tomat, eple og valnøtter samt en behagelig ettersmak.

En ekstra jomfru olivenolje, produsert av oliven fra området Andalucia, som er den sydligste regionen på fastlandet i Spania. Historien om produksjonen av denne olivenoljen går 200 år tilbake til den lille byen Ronda, som er en av Spanias eldste byer. Her produserte de olivenoljen fra oliven av gamle oliventrær. Olivenoljen er kjent som LA Amarilla de Ronda. Olivenoljen kommer i to forskjellige smaker. Dette er av typen intense. Oljen fremstilles av olivensorter som Picual, Hojiblanca og Arbequina. LA Organic startet produksjon i 1990. De har valgt å oppbevare oljen på boks, da det anses som den beste måten å bevare kvaliteten på smak og farge på oljen.
Smak
Ekstra jomfru olivenolje intense er en kaldpresset olje (utvinnes ved førsteganspressing). Som et resultat av dette beholder den sine naturlige næringsstoffer og opprinnelige smak. Denne oljen har en blandet smak av grønn tomat, eple og valnøtter samt en behagelig ettersmak.
Bruksområder
Ekstra jomfru olivenolje intense anbefales å brukes til «kald bruk» da den lett harskner ved sterk varme. Ideell til bruk som dressing i seg selv eller som smakstilsetning i kaldsauser, dressinger eller kalde supper. Olivenolje er rik på vitamin E, og er kjent for å være den ledende fettkilden i middelhavsdietten.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares tørt, mørkt og kjølig.
Energi (KJ) 3700.000 KJ
Energi (KCal) 900.000
Fett 93.000 g
Mettet fett 13.000
Karbohydrater 0.000 g
Sukkerarter 0.000
Protein 0.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 0.000
Gtin D-pak 18437005613024
Gtin F-pak 8437005613027
Opphavssted Spania
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Ekstra jomfru olivenolje intense anbefales å brukes til «kald bruk» da den lett harskner ved sterk varme. Ideell til bruk som dressing i seg selv eller som smakstilsetning i kaldsauser, dressinger eller kalde supper. Olivenolje er rik på vitamin E, og er kjent for å være den ledende fettkilden i middelhavsdietten.
Smak Ekstra jomfru olivenolje intense er en kaldpresset olje (utvinnes ved førsteganspressing). Som et resultat av dette beholder den sine naturlige næringsstoffer og opprinnelige smak. Denne oljen har en blandet smak av grønn tomat, eple og valnøtter samt en behagelig ettersmak.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 500 Milliliter
EPD nummer 4919783
Ingredienser Økologisk ekstra jomfru olivenolje.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 1
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned