Til toppen

Occelli crutin m/trøffel ca 300 g

Varenummer: 907318
EPD nummer: 4901534
F-pak i D-pak: 1

Selskapet Beppino Occelli har sine produksjonslokaler Nord i Italia i nærheten av byen Langhe. Byen er berømt for sine oster, vin og trøffel. Beppino Occelli modner mange av sine prisbelønte oster i sin helt spesielle ostegrotte som ligger i hjertet av landbyen Valcasotto, som opprinnelig er en borg med navnet «Borgo di Valcasotto» Under borgen ligger ostegrotten som er helt naturlig bygget av materialer som tre og stein. Selv skruer og spiker er av tre. Ostegrotten opprettholder nødvendig fuktighet for modning, fra den lokale elven som renner igjennom landsbyen. Når de trenger mer fuktighet i ostekjelleren lar de noe av vannet fra elven renne inn i en steinvask som er i ostekjelleren. Fra vasken renner vannet gjennom renner av tre, som har små hull på undersiden slik at vannet kan dryppe ned på stengulvet. Denne ostekjelleren tilhørte den italienske kongen i sin tid, som hadde et jaktslott i nærheten.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1510.000 KJ
Energi (KCal) 361.000 KCal
Fett 29.000 g
Mettet fett 21.000
Karbohydrater 1.000 g
Sukkerarter 0.400
Protein 24.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.700
Gtin D-pak 97026599073184
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Denne osten har fått navnet «Crutin» som betyr «kalksteinkjeller», og er en kjeller i Langhe-åsene som bønder i sin tid lagret oster og annen mat i. Osten kan nytes som den er, revet som topping til pasta eller hjemmelaget potetmos. Passer også godt som smakstilsetning av varmretter som paier, fylt pasta eller kjøttretter.
Smak Osten er beriket med tynne skiver trøffel fra Piemonte. Den har en ru overflate, en gylden farge og har en mild smak av trøffel.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 0 Gram
EPD nummer 4901534
Ingredienser Pasteurisert kumelk, sommertrøffel (tuber aestivum vitt.) 3%, salt, proteinekstrakt (hydolysert maisprotein, salt), animalsk kalveløpe, aroma.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 8 °C.
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste