Til toppen

Mørk sjokolademousse med sprø parmesanchips


Mørk sjokolademousse med sprø parmesanchips

En skål med mørk sjokolademousse, toppet med jordbær, mynte og sprø parmesanchips.

Slik gjør du:

1. Smelt sjokoladen over vannbad. Ta sjokoladen av varmen og pisk inn en og en eggeplomme.

2. Vend inn den piskede kremen.

3. Ha sjokolademoussen i en bolle og sett kjølig.

4. Riv Parmigiano Reggiano i små rundinger på et brett med bakepapir. Stek i ovnen på 180 grader i 3-5 minutter til osten er smeltet og gyllen. Avkjøl chipsen.

5. Legg en skje sjokolademousse på hver tallerken. Legg et Parmigiano Reggianoflak oppå. Her kan du bygge så mange etasjer du orker å spise.

6. Pynt hver dessert med friske jordbær og mynte.

Tips:

Pynt gjerne med spiselige blomster for ekstra farge.

4 porsjoner

porsjoner
200 g mørk sjokolade
3 eggeplommer
3 dl kremfløte, pisket til krem
1 kurv friske jordbær
frisk mynte

Legg oppskrift i handlevogn