Til toppen

Mill & Mortar salt of hearts ØKO 60 g

Produktnummer: 514506-Fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

1.801,67 per kg

Tanken bak Salt of Hearts er å spise litt mindre salt. Krydderblandingen er utarbeidet i samarbeid med den danske kokken Rasmus Bredahl.

Mill & Mortar er et lite, dansk firma som holder til i Vedbæk, like nord for København. Mill & Mortar har et tett samarbeid med sine leverandører, og de stiller svært høye krav til kvalitet. Mill & Mortar arbeider etter prinsippet de kaller «Product of Origin», noe som betyr at de vektlegger førlgende: 1) Lukt og smak, 2) Krydder med en opprinnelse; Mill & Mortar vet når og hvor hvert krydder er dyrket og høstet. 3) Unike produkter som kan fortelle en historie om mennesker som jobber for å skape noe unikt. De vektlegger også at forbrukeren skal bli veiledet og inspirert til å bruke krydder, og har lagt betydelig arbeid i designet, slik at krydderne skal se bra ut i kjøkkenhylla. Salt of Heart har vunnet flere priser i 2017 og 2018.
Allergener
Sesam
Smak
Med Salt of Hearts sparer du på saltet uten at det går utover smaken. Med et innhold på kun 15% salt leker krydderblandingen med smaksløkene ved å balansere de øvrige grunnsmakene surt, søtt, bittert og umami, slik at opplevelsen av det salte øker.
Bruksområder
Salt of Hearts drysses eller kvernes over måltidet. Det skal brukes som en erstatning for alminnelig salt; når du steker kjøtt, på fisk og grønnsaker, i kvernen og som bordsalt.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares mørkt, kjølig og lufttett.
Energi (KJ) 0.000 KJ
Energi (KCal) 0.000
Fett 0.000 g
Mettet fett 0.000
Karbohydrater 0.000 g
Sukkerarter 0.000
Protein 0.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 14.800
Gtin D-pak 5710175899181
Gtin F-pak 5710175199182
Opphavssted Danmark
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Salt of Hearts drysses eller kvernes over måltidet. Det skal brukes som en erstatning for alminnelig salt; når du steker kjøtt, på fisk og grønnsaker, i kvernen og som bordsalt.
Smak Med Salt of Hearts sparer du på saltet uten at det går utover smaken. Med et innhold på kun 15% salt leker krydderblandingen med smaksløkene ved å balansere de øvrige grunnsmakene surt, søtt, bittert og umami, slik at opplevelsen av det salte øker.
Antall F-pak i D-pak 9
Standard pakningsenhet 60 Gram
EPD nummer 4959755
Ingredienser Økologisk hvit sesam, økologisk tørket steinsopp, salt 14,8%, sukker, sumak, koriander, havtang, økologisk sort pepper.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Ja
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 1
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned