Til toppen

Marinert biff, stekte poteter og grønnsaker

Marinert biff, stekte poteter og grønnsaker

Marinering av biff

  1. Bruk kjøtt som Entrecote, indrefilet mørbrad eller ytrefilet, fra 150 g - 200 g pr pers
  2. Dekk til kjøttet med Stubb's marinade. For å få ekstra mye smak anbefaler vi å marinere kjøttet dagen før.
  3. Grill eller stek kjøttet til ønsket stekegrad.

 

Stekte poteter

  1. Bruk små nypoteter.
  2. Vaskes godt og vendes i Iliada olivenolje, Mill & Mortar happy roots, salt og pepper. Bruk gjerne også noen dråper frisk sitrnsaft.
  3. Potetene bakes i ovnen på 200 grader, eller i aluminiumsform på grillen, med lukket lokk. Bakes til de er møre og har fått en fin, gyllen farge.

 

Stekte grønnsaker

  • 4 store tomater
  • 1/2 squash
  • 4 vårløk
  1. Alle grønnsakene grilles til de er møre og deilige. Smak gjerne til med salt/pepper, iliada olivenolje og litt frisk sitronsaft.
  2. Squash og aubergine kuttes i skiver og pensles med hvitløksoljen. Vårløken pensles også oljen.
  3. Tomatene deles i 2 og pensles med hvitløksolje, salt, pepper. (Hvitløksolje: 2 fedd hvitløk, 2 dl olivenolje, salt og pepper. Oljen og Hvitløksfeddene kjøres med en stavmikser.)
  4. Grønnsakene grilles på høy varme, over kort tid, til de får et flott grillmønster. Tomatene grilles på skinnsiden.

Produktene i denne oppskriften finner du også i Sommerens STORE grillpakke.

Sorter etter: Navn (a > å)

Iliada Kalamata olivenolje ex virg bx PDO 250 ml

Extra virgin oliven olje presset fra Koroneiki oliven. En fruktig olje, med en mild oliven smak.
420205

Mill & Mortar happy roots ØKO 45 g

Urteblanding til rotfrukter.
514525

Stubb's marinade til biff 340 g

Amerikansk marinade.
380343
224,68 pr kg