Til toppen

Marchisio salami med chilipepper ca 300 g

Produktnummer: 501307
EPD-nummer: 4573432
Antall i kartong: 1
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

824,70 pr kg

Italiensk salami med medium grov kjøttstruktur og har en rødlig farge. Chilipepper setter en pikant spiss på denne spekepølsa.

Varer med variabel vekt

Produktet varierer i vekt og størrelse. Enhetsprisen er utregnet fra en reservasjonsvekt som er noe høyere enn ca. vekt i varebeskrivelse. Pris per kg er den reelle kiloprisen på varen som du vil bli belastet når varen veies. Prisen blir justert basert på faktisk vekt på utleveringsdagen.

Du betaler aldri for mer enn det du får :)

Les mer om produkter med vektvariabel vekt her.

Det italienske pølsemakeriet Marchisio startet opp 1958, i Piedmont, mellom Langhe og fjellene i Cuneo. Det tradisjonsrike selskapet Marchisio, produserer blant annet italienske salamier etter gamle oppskrifter, med et mangfold av smaker. I dag holder de til i nye lokaler i Pianfei, som ligger i provinsen Cuneo. Her viderefører de produksjon av de gamle oppskriftene i moderne lokaler. Salami med chili er kjøttrik og saftig med en balansert smak av chili.
Smak
Salamien har en medium grov kjøttstruktur og har en rødlig farge. Chilipepper setter en pikant spiss på denne spekepølsa.
Bruksområder
Salami med chili egner seg godt som pizza topping, til varme og kalde pastaretter eller til fersk hjemmelaget brød. Kan også skjæres i skiver eller terninger å nytes som snacks eller som topping til en salat.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Max.temp 18 °C.
Gtin D-pak 98029699000196
Drenet vekt (Kg) N/A
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
EPD nummer 4573432
Varemerke Marchisio
Ingredienser Svinekjøtt, havsalt, dekstrose, urter, krydder, chilipepper 1%, rødvin (inneholder sulfitt), antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringmiddel: kaliumnitrat E252.
Min.temp 2 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk oppbevares tørt og kjølig.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold
Protein (g) 23.8
Fett (g) 25.7
Hvorav sukkerarter (g) 0.05
Energi (KJ) 1371
Energi (KCal) 330
Salt (g) 4
Karbohydrater (g) 0.1
Hvorav mettede fettsyrer (g) 10.6
Kostfiber (g) 0
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Inneholder
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Fri for
Khorasanhvete Fri for
Soya Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Fri for
Hvete Fri for
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Fri for
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Inneholder
Sesam Fri for
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Fri for
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Halal Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Protein 12,5% W:250 Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157
47,10 pr kg

Mozzarella blokk 1 kg

En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett å rive.
907188

Caputo hvetemel Cuoco 5 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130182

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus.
192206