Til toppen

Lomo Embuchado ca 700 g

Varenummer: 500850
EPD nummer: 1753268
F-pak i D-pak: 1

Eksklusiv spansk spesialitet. Speket ytrefilet av svin.

Lomo er en spansk spesialitet som består av speket svin ytrefilet. Fileten blir renset for fett og sener før den røykes lett. Etter røykingen blir kjøttstykket lagt i en marinade bestående av salt, paprika og andre krydder som hvitløk og oregano i ca. to døgn. Siden blir kjøttet saltet i 3-4 måneder før det henges opp til modning/tørking like lenge.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Ytterlaget skal ikke spises.Til 100g ferdigvare er anvendt: 160g svinekjøtt.
Energi (KJ) 1008.000 KJ
Energi (KCal) 240.000 KCal
Fett 10.000 g
Mettet fett 3.000
Karbohydrater 0.500 g
Sukkerarter 0.500
Protein 37.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 3.800
Gtin D-pak 98421906001154
Opphavssted Spania
Drenet vekt 0.700
Bruksområder Dette er nok et av de mest eksklusive kjøttstykker som lages, og man bør gi Lomo den plassen som den fortjener ved matbordet. Server den til forrett, på spekefatet eller til tapas-bordet, men la den være romtemperert slik at smaken kommer frem på best mulig måte.
Smak Lomo har en fast, men mør konsistens, fargen er mørk med et rødlig preg og tydelige hvite fettmarmoreringer. Smaken er utsøkt med en delikat og mild aroma som bærer preg av krydderet den er marinert i.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 700 Gram
EPD nummer 1753268
Ingredienser Svinekjøtt, salt, krydder, laktose, sukker, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250, antioksidant: natriumaskorbat E301.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 15 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste