Til toppen

Leonardi saba fiken 4 år 100 ml

Varenummer: 410610
EPD nummer: 2372019
F-pak i D-pak: 6
Fra:

Italiensk saba, med en delikat smak av fiken.

Leonardi familien har i 4 generasjoner produsert balsamico etter den hundreårige Modena tradisjonen. Druene høstes inn for hånd fra slutten av september til begynnelsen av oktober. Leonardi saba produsert i byen Magrata di Formigine, nær Modena i Nord-Italia. Denne sabaen er produsert på druene Trebbiano og Lambrusco. Mosten kokes i ståltønner i 35 timer på 80 grader. Den lagres så på eikefat i fire år. Fatene er åpne på toppen, og dekkes kun til med et klede slik at væsken kan fordampe og oksygen kan komme til. Dette reduserer væsken og konsentrerer smaken. Oksideringen står for utviklingen av syre.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Etter åpning; bør oppbevares tørt og kjølig, og ikke i direkte sollys.
Energi (KJ) 1020.000 KJ
Energi (KCal) 244.000 KCal
Fett 0.000 g
Mettet fett 0.000
Karbohydrater 58.200 g
Sukkerarter 58.200
Protein 1.430 g
Kostfiber 0.000
Salt 0.010
Gtin D-pak 68033378341738
Gtin F-pak 8033378341736
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Saba er et søtere produkt enn balsamico. Den gir naturlig sødme til for eksempel kaker og desserter, men også til ris, supper, frukt, grønnsaker, ost, iskrem, yoghurt og til forretter.
Smak Leonardis saba er bittersøt med en delikat smak av fiken.
Antall F-pak i D-pak 6
Standard pakningsenhet 100 Milliliter
EPD nummer 2372019
Ingredienser Innkokt druemost (sulfitt), aroma av fiken.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Ja
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste