Til toppen

Kyllingwok med Bulgogi sauce


Kyllingwok med Bulgogi sauce

 

Slik gjør du:
1. Bland Bulgogi Sauce med kjøtt, sett kjølig ca. 30 minutter, gjerne lengre.
2. Stek kjøttet i en panne med 2 ss olje, på litt sterk varme, til det er gjennomstekt.Legg til sides.
3. Ha 2 ss olje i samme panne, tilsett sopp og stek til den er litt gyllen.
4. Ha i hvitløk og løk, bland godt sammen og ha i resten av grønnsakene.Stek til det er al dente.
5. Tilsett kjøttet, varm opp og smak til med salt. Server med ris og litt frisk koriander
.

4 porsjoner

porsjoner
600 g strimlet kylling, svin eller storfe
200 g aromasopp ( ev. sjampinjong i skiver
4 fedd hvitløk, i tynne skiver
4 stk vårløk, delt i 2 cm biter
2 stk gulrot, i tynne strimler
olje til steking
salt


Legg oppskrift i handlevogn