Til toppen

Kyllingwok med Bulgogi sauce


Kyllingwok med Bulgogi sauce

En skål med kyllingwok med Bulgogi sauce.

Slik gjør du:

1. Bland Bulgogi Sauce med kjøtt, sett kjølig ca. 30 minutter, gjerne lengre.

2. Stek kjøttet i en panne med 2 ss olje på litt sterk varme, til det er gjennomstekt. Legg til sides.

3. Ha 2 ss olje i samme panne, tilsett sopp og stek til den er litt gyllen.

4. Ha i hvitløk og løk, bland godt sammen og ha i resten av grønnsakene. Stek til det er al dente.

5. Tilsett kjøttet, varm opp og smak til med salt. Server med ris og litt frisk koriander

4 porsjoner

porsjoner
600 g strimlet kylling, svin eller storfe
200 g aromasopp ( ev. sjampinjong i skiver
4 fedd hvitløk, i tynne skiver
4 stk vårløk, delt i 2 cm biter
2 stk gulrot, i tynne strimler
olje til steking
salt


Legg oppskrift i handlevogn