Til toppen

Kyllingstrimler med sitron og chili

Kyllingstrimler med sitron og chili

Slik gjør du:

1. Skjær kyllingbrystet i strimler og vend dem i potetmelet. Salte og pepre.

2. Varm oljen i en stekepanne, tilsett kyllingstrimlene, brun dem og tilsett hvitvinen.

3. La vinen fordampe ved lav varme. Kutt i mellomtiden chilien og sitronen med skall i skiver, tilsett til kyllingen sammen med dobbelt tomatkonsentrat.

4. Kok videre ved lav varme i cirka 10 minutter.

5. Dryss til sitt hakket persille over kjøttet og server.

4 porsjoner

  • 480 g kyllingfilet
  • 1 ss potetmel
  • 1 stk sitron
  • 1 frisk chili
  • 3 ss Mutti tomatpuré
  • 4 ss Iliada kalamata olivenolje
  • 2.5 dl tørr hvitvin
  • 3 bunter persille
  • salt og pepper