Til toppen

Korea Cuisine ssamjang paste 170 g

Produktnummer: 800564-Fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

367,65 per kg

Koreansk spicy dipping saus.

Korea Cuisine er en serie med produkter som er laget for å inspirere forbrukere i vesten å lage koreansk mat hjemme. Alle produktene er laget med høy kvalitet og autentiske smaker, akkurat som i Korea.
Allergener
Soya Sesam Gluten
Smak
Ssamjang paste er en blanding av gochujang (chili paste) og soyabønne paste. Dette gir en salt smak med tydelig preg av chili og et hint av ingefær og hvitløk.
Bruksområder
Korea Cuisine ssamjang paste passer ideelt til koreanske kjøtt eller grønnsaksretter. I Korea brukes pasten mest som dipp og marinade og passer også fint til fisk og annen sjømat.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Etter åpning: oppbevares i kjøleskap.
Energi (KJ) 795.000 KJ
Energi (KCal) 190.000
Fett 2.900 g
Mettet fett 0.400
Karbohydrater 33.000 g
Sukkerarter 20.000
Protein 8.200 g
Kostfiber 0.000
Salt 6.000
Gtin D-pak 5060237281806
Gtin F-pak 5060237281790
Opphavssted Korea
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Korea Cuisine ssamjang paste passer ideelt til koreanske kjøtt eller grønnsaksretter. I Korea brukes pasten mest som dipp og marinade og passer også fint til fisk og annen sjømat.
Smak Ssamjang paste er en blanding av gochujang (chili paste) og soyabønne paste. Dette gir en salt smak med tydelig preg av chili og et hint av ingefær og hvitløk.
Antall F-pak i D-pak 6
Standard pakningsenhet 170 Gram
EPD nummer 5188099
Ingredienser Soyabønnepaste 54% (inneholder hvete), maissirup, fruktose, chilikrydder, sukker, alkohol, vann, salt, sesam, hvitløk, ingefær, gjær.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Ja
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Ja
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Ja
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned