Til toppen

Kjøttdeig med soltørkede tomater

Kjøttdeig med soltørkede tomater

Slik gjør du:

1. Brun kjøttdeigen i en kasserolle.

2. Hakk de soltørkede tomatene og finhakk løken og rør det sammen med kjøttdeigen.

3. Tilsett tomatpuré og bland godt sammen og la det frese i noen minutter.

4. Ha i knuste tomater, ha litt vann i boksen og hell vannet i kjøttdeigblandingen.

5. Legg laurbærblad, hakket hvitløk i gryta, smak til med salt og pepper, og la det småkoke med lokk i ca. 15 minutter.

6. Ha i oliven rett før servering. Servers med tagliatelle og salat.

4 porsjoner

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 pk Ridderheims soltørket tomat
  • 1 pk Ridderheims haldikioliven
  • 1 pk Ridderheims grønne hvitløksoliven
  • 400 g Mutti knuste tomater
  • 2 ss Mutti tomatpurè
  • 1 stk løk
  • 100 ml vann
  • 1 stk hvitløksbåt
  • 1 stk laurbærblad
  • salt og grovmalt pepper