En luksuriøs forrett som er enkel å lage når du vil skjemme bort og imponere gjestene dine.
1. Åpne og rengjør kamskjellene hvis du bruker ferske. Legg 8 rene skjell til side til servering. Hvis du bruker frosne kamskjell, så la de tine sakte, mens du tørker godt av overflødig væske.
2. Skrell og skjær gulrøttene i små biter. Kok dem i 25 minutter i lett saltet vann til de er helt møre. Hell vannet av gulerøttene, tilsett smør og 50 g Saint Agur. Miks til en glatt puré med en stavmikser.
3. Del baconskivene på langs, og rull dem rundt hvert kamskjell.
4. Kok fløte og 50 g Saint Agur i en liten gryte til en jevn saus. Smak til med salt og pepper.
5. Ha olivenoljen i en stekepanne og stek kamskjellene i 30 sekunder på hver side på kraftig varme.
6. Fordel gulrotpureen i de 8 skjellene eller på små ildfaste tallerkener. Legg 2 kamskjell i hver og fordel resten av Saint Agur i små stykker over retten.
7. Gratiner under grillen i 30 sekunder til osten er smeltet. Garner med en ss. Saint Agur fløtesaus og server.