Til toppen

Kalvesjy med tomat og kapers

Kalvesjy med tomat og kapers

Slik gjør du:

Lag karamell av sukkeret. Tilsett 3 dl hvitvin og 1/2 dl hvitvinseddik. Reduser dette til det halve. Tilsett 1 liter Puljonki Kalvekraft og reduser til det er ca 5 dl igjen. Ta ut kjernen av tomatene og kutt de si små terninger. Finhakk kapersen. Pisk inn olivenoljen i sausen, smak til med saften av 1/2 sitron. Juster eventuelt med sukker, salt og pepper. Rett før servering, tilsett tomat og kapers i sausen.

1 porsjon saus

  • 3 dl Hvitvin til matlaging (uten alkohol)
  • 0.5 dl Hvitvinseddik
  • 1 l Puljonki kalvebuljong
  • 1 dl Olivenolje
  • 40 g Kapers
  • 3 ss Sukker
  • 0.5 stk Sitron
  • 2 stk Tomater
  • 2 stk Gulrot
  • 2 stk Sjalottløk

Produkter i stor forpakning til sorhusholdning.

Sorter etter: Navn (a > å)

Airen blanco 0% hvit matvin 5 l

Matvin fremstilt av den spanske vin druen Airen. En balansert smak av sødme og syrlighet.
472070

Figaro kapers 935 g

Tradisjonell ingrediens til klassisk biff tartar eller snitzel.
401123

Iliada Kalamata olivenolje ex virgin PDO 3 l

Extra virgin oliven olje i 3 l boks, presset fra Koroneiki oliven. En fruktig olje, med en mild oliven smak.
420189

Martin Pouret hvitvinseddik 5 l

Fransk hvitvinseddik fra byen Orleans.
410361