Til toppen

Kaltbach extra ca 6 kg

Produktnummer: 907044
Lagerbeholdning:

Sveitsisk fastost laget av upasteurisert kumelk, med kraftig og aromatisk smak. Modnet i sandsteinsgruvene i Kaltbach.

Kaltbach extra er på lik linje med Gruyere og Emmentaler lagret i grotter nær den sveitsiske byen Kaltbach. Ved konstant temperatur på 12,5 °C og fuktighet på 94 % ligger de til modning i 5-6 måneder.
Allergener
Melk
Smak
Denne osten har en gulhvit ostemasse uten hullsetting. Smaken er kraftig med et syrlig preg, aromaen og ettersmaken er krydret.
Bruksområder
Kaltbach extra er en kraftig ost som fortjener full oppmerksomhet og bør nytes alene eller med smaker som ikke overdøver den. Kan også brukes til fondue for å få en noe skarpere smak. Osten serveres temperert, og mørkt brød er ypperlig tilbehør.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Framstilt av rå melk.
Energi (KJ) 1630.000 KJ
Energi (KCal) 392.000
Fett 32.000 g
Mettet fett 19.200
Karbohydrater 1.000 g
Sukkerarter 0.001
Protein 25.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.550
Gtin D-pak 97026599070442
Opphavssted Sveits
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Kaltbach extra er en kraftig ost som fortjener full oppmerksomhet og bør nytes alene eller med smaker som ikke overdøver den. Kan også brukes til fondue for å få en noe skarpere smak. Osten serveres temperert, og mørkt brød er ypperlig tilbehør.
Smak Denne osten har en gulhvit ostemasse uten hullsetting. Smaken er kraftig med et syrlig preg, aromaen og ettersmaken er krydret.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 6000 Gram
EPD nummer 2749760
Ingredienser Upasteurisert kumelk, salt, syrekultur, mikrobiell løpe.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 4
Skarp 4
Fyldig 5
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 4 °C.
Max.temp 8
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned