Til toppen

Ibérico Lomo ca 1,3 kg

Produktnummer: 500707
Lagerbeholdning:

Spansk spesialitet, speket ytrefilet av Iberico svin.

Jamón Ibérico regnes for å være kongen over alle verdens spekeskinker og noe man er stolt over i Spania. Navnet kommer fra den sorte griserasen som benyttes (iberisk svin), noe som forklarer det gamle navnet. (Pata Negra -sort fot). Denne rasen med hengende ører har holdt til i Andalucia i sør og nordover gjennom Extremadura-området i mer enn tusen år og har evnen til å lagre mer fett i kjøttet slik at skinken tåler lang modning. Denne Ibérico Lomo er en spansk klassiker.
Smak
Denne skinken er litt lysere i kjøttet enn ”Bellota”, men har god fettmarmorering og en pikant lukt. Den er mør og har en god balansert skinkesmak som sitter en stund i munnen.
Bruksområder
Ibérico Lomo er en eksklusiv skinke som ikke bør gjemmes bort med for mange andre smaker. Bruk den gjerne alene, eller sammen med fersk asparges, ristede nøtter, olivenolje og godt brød. La den være romtemperert for å få full nytelse av smaken.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Ytterlaget skal ikke spises.
Energi (KJ) 1246.000 KJ
Energi (KCal) 298.000
Fett 17.000 g
Mettet fett 6.500
Karbohydrater 0.300 g
Sukkerarter 0.300
Protein 36.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 4.000
Gtin D-pak 97026595007077
Opphavssted Spania
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Ibérico Lomo er en eksklusiv skinke som ikke bør gjemmes bort med for mange andre smaker. Bruk den gjerne alene, eller sammen med fersk asparges, ristede nøtter, olivenolje og godt brød. La den være romtemperert for å få full nytelse av smaken.
Smak Denne skinken er litt lysere i kjøttet enn ”Bellota”, men har god fettmarmorering og en pikant lukt. Den er mør og har en god balansert skinkesmak som sitter en stund i munnen.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 1 Kilogram(kg)
EPD nummer 4997730
Ingredienser Kjøtt av svin (Iberisk Cebo filet), salt, krydder, sukker, konserveringsmiddel E252, E250), dekstrose, antioksidant E301.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 15
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned