Til toppen

Hummerterrin m/whisky ca 840 g

Produktnummer: 980016
Lagerbeholdning:

Dekorativ terrin tilsatt whisky, noe som gjør den til en utsøkt vare med en spesiell og behagelig smak.

Guyaders er kjent i Frankrike for sin kvalitet innen sjømatprodukter. Alle deres produkter lages etter følgende prinsipper: gastronomisk nytelse, autentiske, naturlige smaker og brukervennlighet. De inneholder ingen kunstige fargestoffer eller smaksforsterkere.
Allergener
Skalldyr Egg, Selleri Fisk Melk
Kan inneholde spor av
Nøtter Lupiner, Gluten
Smak
Denne hummerterrinen er tilsatt whisky, noe som gjør den til en utsøkt vare med en spesiell og behagelig smak. Den har en fin konsistens, farsen er delikat rosafarget og i midten er det lagt inn hele biter med saftig hummerkjøtt. Den er mild på smak og meget tiltalende pyntet.
Bruksområder
Guyaders hummerterrin er svært dekorativ og vil gjøre seg utmerket på et koldtbord, eller en lunsjtallerken. Server den gjerne som en forrett eller hovedrett, sammen med salat, en god dressing og brød. Terrinen bør tempereres før servering.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares i kjøleskap etter åpning, og bør spises innen 3 dager.
Energi (KJ) 663.000 KJ
Energi (KCal) 160.000
Fett 12.500 g
Mettet fett 2.200
Karbohydrater 4.700 g
Sukkerarter 1.700
Protein 6.500 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.400
Gtin D-pak 97026599800162
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Guyaders hummerterrin er svært dekorativ og vil gjøre seg utmerket på et koldtbord, eller en lunsjtallerken. Server den gjerne som en forrett eller hovedrett, sammen med salat, en god dressing og brød. Terrinen bør tempereres før servering.
Smak Denne hummerterrinen er tilsatt whisky, noe som gjør den til en utsøkt vare med en spesiell og behagelig smak. Den har en fin konsistens, farsen er delikat rosafarget og i midten er det lagt inn hele biter med saftig hummerkjøtt. Den er mild på smak og meget tiltalende pyntet.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 840 Gram
EPD nummer 2301448
Ingredienser Vann, fiskekjøtt, hummer 15,5%, rapsolje, surimi (fiskekjøtt, sukker, stabilisator: sorbitol E420, eggehvite), creme fraiche, gulrot, tapioka, konsentrert hummer, tomatkonsentrat, potetstivelse, whisky 0,9%, glukosesirup, fortykningsmiddel: karragenan E407, johannesbrødkjernemel E410, paprika, salt, melkeprotein, aroma (selleri), konsentrert gulrotjuice, sjalottløk, dekstrose, persille, løk, gressløk.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Kan inneholde spor av
Skalldyr Ja
Egg Ja
Fisk Ja
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Kan inneholde spor av
Selleri Ja
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Kan inneholde spor av
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 1 °C.
Max.temp 4
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned