Til toppen

Hummerterrin m/cognac ca 1,6 kg

Varenummer: 980022
EPD nummer: 2598944
F-pak i D-pak: 1

Fransk hummerterrin til forrett eller koldtbord.

Tallec er en fransk kvalitetsleverandør av blant annet skinke, pølser, terriner og patéer. Firmaet ble startet opp i 1947 og holder til i Bretagne som ligger langs vestkysten. Fokuset på råvarer er stor, og de tilbyr autentiske og smakfulle produkter laget på tradisjonelt vis.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares i kjøleskap etter åpning, og bør spises innen 3 dager.
Energi (KJ) 648.000 KJ
Energi (KCal) 156.000 KCal
Fett 11.400 g
Mettet fett 3.800
Karbohydrater 5.100 g
Sukkerarter 3.600
Protein 8.800 g
Kostfiber 0.000
Salt 2.100
Gtin D-pak 97026599800223
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Server denne hummerterrinen på et koldtbord eller skjær den i skiver og dander en delikat forrett. Rucculasalat, rømme, rogn og brød er passende tilbehør.
Smak Dette er en fyldig terrin smakt til med cognac. Et godt stykke hummerkjøtt er lagt i midten for å bryte med farsestrukturen. En mild paté med en behagelig hummersmak. Konsistensen er fast og saftig, fargen på farsen er lys og delikat rosa.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 1600 Gram
EPD nummer 2598944
Ingredienser Blekksprutbase (frosset blekksprut, sorbitol, sukker, emulgator: polyfosfat E452), surimi base 17% (fiskekjøtt, sorbitol, sukker, emulgator: polyfosfat E452, vann, hvetestivelse, eggehvite, rapsolje, aroma av krabbe, salt, melkeprotein, fortykningsmiddel: karragenan E407, konserveringsmiddel: kaliumacetat E261, fargestoff: karminer E120, paprikaekstrakt E160c), hummer 15%, fløte, laksemasse 7%, rapsolje, vann, eggepulver, glukosesirup, melkepulver, salt, cognac 0,45%, tomatpuré, dekstrose, laktose, gelatin av svin, stabilisator: difosfat E450, trifosfat E451, potetstivelse, fortykningsmiddel: karragenan E407, krydder (sennep), antioksidant: natriumaskorbat E301, aroma (fisk, bløtdyr, skalldyr). Dekor: Gele (vann, dekstrose, fortykningsmiddel: karragenan E407, johannesbrødkjernemel E410, pektin E440, gellan gummi E418, surhetsregulerende: kaliumklorid E508, konserveringsmiddel: kalsiumacetat E263, surimi (fisk), sjøgress, paprika, persille.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Ja
Skalldyr Ja
Egg Ja
Fisk Ja
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Ja
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Ja
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 0 °C.
Max.temp 3 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste