Til toppen

Heidal Ysteri

Heidal Ysteri ligger ved i Gudbrandsdalen, ved porten av Jotunheimen. Her har det blitt ystet og kinnet så lenge en kan huske, men i 1920 fikk dalen sitt første dampysteri.

Dette meieriet ble etterhvert til Østlandsmeieriet, kjent som Tine, og da ysteriet ble lagt ned i 1995 var det stor sorg i bygda. Det gikk ikke mange årene før Hege Krukhaug tok saken i egne hender og åpnet "nye" Heidal Ysteri i 1999. I dag produserer de den velkjente formosten, glatt brunost, prim og rømmegraut.

Sorter etter: Anbefalte

Heidal formost 250 g

Norsk tradisjonsrik brunost støpt i mønstret form.
901325

Heidal formost 750 g

Norsk tradisjonsrik brunost støpt i mønstret form.
901326

Heidal glattost 750 g

Norsk tradisjonsrik brunost fra Heidal støpt i rund form.
901327

Heidal rømmegraut 1 liter

Rømmegraut kokt med stolthet og tradisjon.
937000

Heidalsprim 180 g

Norsk tradisjonsrik prim.
901328