Proffkunde?
|
Guider
|
Frakt- og salgsbetingelser
|
Produktkatalog
Min side
Infosenter
Favoritter
Til toppen
Beløp
Ost
Hvitmuggost
Blåmuggost
Chèvre
Kittmodningsost
Fastost
Ferskost
Ostebrett
Smelteost
Norske spesialiteter
Kjøtt og sjømat
Sjømat
Kjøttvarer
Spekemat
Tilbehør
Buljong og matvin
Sauser og dressinger
Olje og eddik
Krydder
Ostetilbehør og matgelé
Gavepakker
Non-food
Tørrvarer
Bakevarer
Brødvarer
Kaker
Kjeks
Ris og gryn
Tørr pasta
Nudler
Frokost
Frokostvarer
Pålegg og syltetøy
Yoghurt
Middagsvarer
Etnisk
Fersk pasta
Grønnsakshermetikk
Middagshermetikk
Supper
Ferske deiger
Dessert og snacks
Desserter
Snacks
Sukkervarer
Drikke
Drinkmiks og tilbehør
Juice og mineralvann
Kaffe og te
Oppskrifter og Inspirasjon
Frokost
Lunsj
Middag
Dessert
Kvelds
Tilbehør og tips
Ostepakke - enkelt, klart og rett hjem!
Sesong
Grill
Grilltilbehør
På Grillen
Grilltips og oppskrifter
Grillpakke
Høst
Soppsaus med Fungi
Blings med viltkjøtt og brie
Bruchetta med balsamicostekt sopp
Jul
Brands
Mutti
Noel
El Yucateco
Stonewall Kitchen
Leonardi
Saint Agur
Iliada
Blue Elephant
Mill & Mortar
Lavazza
Giovanni Rana
De Cecco
Heidal Ysteri
Chili Klaus
Granarolo
Brie de Paris
Chef Paul
Urbani Tartufi
Parmareggio
Riso Gallo
Västerbottensost
Ridderheims
Artikler
Toggle navigation
Toggle navigation
Toggle navigation
Guanciale di maiale ca 1,5 kg
Produktnummer:
501234
Lagerbeholdning:
Legg til dine favoritter
Italiensk svinekjake som er krydret med salt og pepper.
Beskrivelse
Spesifikasjoner
Bilder
Utskrifter
Guanciale di maiale lages i fra kinnet på grisen. I motsetning til bacon er dette kjøttet urøkt. Dette saltes og krydres med pepper og har en modningstid på tre uker.
Smak
Guanciale di maiale har en mildere og rundere smak enn bacon.
Bruksområder
Guanciale di maiale kan brukes som en ingrediens i de italienske rettene carbonara og amattriciana.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo
til 100g ferdigvare er anvendt: 128g svinekjøtt.
Energi (KJ)
3218
Energi (KCal)
782
Fett (g)
86
Mettede fettsyrer (g)
29
Karbohydrater (g)
0.4
Sukkerarter (g)
0.2
Protein (g)
2.9
Salt (g)
2.9
Kostfiber (g)
0
Gtin D-pak
98016133002809
Opphavssted
Italia
Drenret vekt
0.000
Bruksområder
Guanciale di maiale kan brukes som en ingrediens i de italienske rettene carbonara og amattriciana.
Smak
Guanciale di maiale har en mildere og rundere smak enn bacon.
Antall F-pak i D-pak
1
Pakningsenhet
1500 Gram
EPD nummer
4992905
Ingredienser
Kjøtt av svin (svinekjake), salt, dekstrose, fruktose, aroma, krydder, sort pepper 1%, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250.
Sesong
Nei
Opprinnelsesland
Italia
Ku
Nei
Sau
Nei
Geit
Nei
Bøffel
Nei
Gluten
Fri for
Skalldyr
Fri for
Egg
Fri for
Fisk
Fri for
Peanøtter
Fri for
Soya
Fri for
Melk
Fri for
Nøtter
Fri for
Mandler
Fri for
Kasjunøtter
Fri for
Paranøtter
Fri for
Hasselnøtter
Fri for
Macademianøtter
Fri for
Pekannøtter
Fri for
Pistasienøtter
Fri for
Valnøtter
Fri for
Selleri
Fri for
Sennep
Fri for
Sesam
Fri for
Sulfitt
Fri for
Bløtdyr
Fri for
Bygg
Fri for
Havre
Fri for
Hvete
Fri for
Rug
Fri for
Lupiner
Fri for
Spelthvete
Fri for
Khorasanhvete
Fri for
Debio økologisk
Nei
EU økologisk
Nei
Fairtrade
Nei
Korsher
Nei
Halal
Nei
Egnet for veganere
Nei
Egnet for vegetarianere
Nei
Pakningsstørrelse
1500.0 gram
Oppbevaring
Oppbevares kjølig
Min.temp
2 °C.
Max.temp
7 °C.
Varemerke
Tanzi
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Tilbake til forsiden
×
Ost
Kjøtt og sjømat
Tilbehør
Tørrvarer
Frokost
Middagsvarer
Dessert og snacks
Drikke
Oppskrifter og Inspirasjon
Sesong
Brands
Artikler
×
Infosenter
Proffkunde?
Guider
Frakt- og salgsbetingelser
Produktkatalog
Favoritter (
)