Til toppen

Guanciale di maiale ca 1,5 kg

Italiensk svinekjake som er krydret med salt og pepper.

Guanciale di maiale lages i fra kinnet på grisen. I motsetning til bacon er dette kjøttet urøkt. Dette saltes og krydres med pepper og har en modningstid på tre uker.
Smak
Guanciale di maiale har en mildere og rundere smak enn bacon.
Bruksområder
Guanciale di maiale kan brukes som en ingrediens i de italienske rettene carbonara og amattriciana.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Til 100g ferdigvare er anvendt: 128g svinekjøtt.
Energi (KJ) 3218.000 KJ
Energi (KCal) 782.000
Fett 86.000 g
Mettet fett 29.000
Karbohydrater 0.400 g
Sukkerarter 0.200
Protein 2.900 g
Kostfiber 0.000
Salt 2.900
Gtin D-pak 98016133002809
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Guanciale di maiale kan brukes som en ingrediens i de italienske rettene carbonara og amattriciana.
Smak Guanciale di maiale har en mildere og rundere smak enn bacon.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 1500 Gram
EPD nummer 4992905
Ingredienser Kjøtt av svin (svinekjake), salt, dekstrose, fruktose, aroma, krydder, sort pepper 1%, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 7