Til toppen

Guanciale di maiale ca 1,5 kg

Produktnummer: 501234
Lagerbeholdning:

Italiensk svinekjake som er krydret med salt og pepper.

Guanciale di maiale lages i fra kinnet på grisen. I motsetning til bacon er dette kjøttet urøkt. Dette saltes og krydres med pepper og har en modningstid på tre uker.
Smak
Guanciale di maiale har en mildere og rundere smak enn bacon.
Bruksområder
Guanciale di maiale kan brukes som en ingrediens i de italienske rettene carbonara og amattriciana.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo til 100g ferdigvare er anvendt: 128g svinekjøtt.
Energi (KJ) 3218
Energi (KCal) 782
Fett (g) 86
Mettede fettsyrer (g) 29
Karbohydrater (g) 0.4
Sukkerarter (g) 0.2
Protein (g) 2.9
Salt (g) 2.9
Kostfiber (g) 0
Gtin D-pak 98016133002809
Opphavssted Italia
Drenret vekt 0.000
Bruksområder Guanciale di maiale kan brukes som en ingrediens i de italienske rettene carbonara og amattriciana.
Smak Guanciale di maiale har en mildere og rundere smak enn bacon.
Antall F-pak i D-pak 1
Pakningsenhet 1500 Gram
EPD nummer 4992905
Ingredienser Kjøtt av svin (svinekjake), salt, dekstrose, fruktose, aroma, krydder, sort pepper 1%, antioksidant: natriumaskorbat E301, konserveringsmiddel: kaliumnitrat E252, natriumnitritt E250.
Sesong Nei
Opprinnelsesland Italia
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Korsher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 1500.0 gram
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 7 °C.
Varemerke Tanzi
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned