Til toppen

Groix & Nature rillette av hummer 100 g

Produktnummer: 448063-Fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Rillette av hummer til bruk som pålegg, kanapè eller forrett.

Groix & Nature er en liten familiedrevet bedrift på øya Groix i Bretagne. Dette er et område kjent for fantastisk sjømat, og det er fra dette nærområdet Groix & Nature får sine ingredienser. De baserer seg på lokale kystfiskere, og lager produkter basert på tradisjonelle metoder. Det brukes kun naturlige ingredienser, uten kunstige tilsetningsstoffer.
Allergener
Skalldyr Bløtdyr Melk Gluten Fisk
Kan inneholde spor av
Selleri Sennep
Smak
Groix & Natures rillettes av hummer har mye smak av hummer og Kari Gosse. Kari Gosse er en karri krydderblanding som er lokal for Lorient, og som de lokale fiskerne har brukt siden det 19. århundret. Den har en mild, krydret smak som er spesielt tilpasset den blå hummeren som kommer fra Bretagne.
Bruksområder
Groix & Natures rillette av hummer passer godt til smakfulle kanapéer, i forretter, eller som pålegg. Rilletten kan også brukes som tilbehør til matretter med sjømat. Prøv den for eksempel på varme blinis, eller sammen med en frisk salat med syrlig vinaigrette.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Etter åpning: oppbevares i kjøleskap, og bør brukes innen 3 dager.
Energi (KJ) 624.000 KJ
Energi (KCal) 150.000
Fett 9.900 g
Mettet fett 6.600
Karbohydrater 4.200 g
Sukkerarter 1.600
Protein 11.500 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.100
Gtin D-pak 13760056414476
Gtin F-pak 3760056414479
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Groix & Natures rillette av hummer passer godt til smakfulle kanapéer, i forretter, eller som pålegg. Rilletten kan også brukes som tilbehør til matretter med sjømat. Prøv den for eksempel på varme blinis, eller sammen med en frisk salat med syrlig vinaigrette.
Smak Groix & Natures rillettes av hummer har mye smak av hummer og Kari Gosse. Kari Gosse er en karri krydderblanding som er lokal for Lorient, og som de lokale fiskerne har brukt siden det 19. århundret. Den har en mild, krydret smak som er spesielt tilpasset den blå hummeren som kommer fra Bretagne.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 0 Kilogram(kg)
EPD nummer 4851911
Ingredienser Hummer * 30,5%, fløte, sei **, kamskjell ***, sjalottløk, gulrot, smør, hvetemel, melkeprotein og laktose, salt, persille, hvitløk, kari gosse 0,04% (ingefær, gurkemeie, nellik, chilipepper, kanel, pepper). *Homarus gammarus. Opprinnelse: Nordøst Atlanterhavet. **Opprinnelse: Nordøst Atlanterhavet. ***Chlamys opercularis. Opprinnelse: Nordøst Atlanterhavet.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Ja
Skalldyr Ja
Egg Fri for
Fisk Ja
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Kan inneholde spor av
Sennep Kan inneholde spor av
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Ja
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned