Til toppen

Grillpakke

 

 

 

OLUFKOKKEN ANBEFALER

 

Gourmetkokken på huset, Erlend Sviland Sætherø, har satt sammen en pakke av sine "må ha-produkter" til grillsesongen. Med disse varene tilgjenglige har du alle muligheter for imponere venner og familie med lekre grillretter i hele sommer! 

Bruk rabattkode: Grillpakke

 

Under finner du produktene hvor Erlend forteller litt om bruksområder og egenskaper til disse produktene.

 

 


En god ketchup som skiller seg litt ut fra de vanlige variantene. Mer egensmak fra tomatene. Brukes på pølsene eller som en base til grillsaus sammen med harissa og røkt paprika

Her får du en hotsauce som sparker litt. Naturlig tilbehør til alt som skal på grillen for de som ønsker det lille ekstra. Brukes også for å gjøre grillsausen heitere eller bland med majones, så har du en enkel chilimayo.

Cholula er en ganske mild hotsauce med masse smak.. Naturlig tilbehør til alt som skal på grillen for de som ønsker det lille ekstra. Brukes også for å gjøre grillsausen heitere eller bland med majones, så har du en enkel chilimayo.

Extra virgin oliven olje presset fra Koroneiki oliven. En fruktig olje, med en mild oliven smak

Puré av chili og hvitløk fra nord afrika. Brukes i grillsauser eller dipper. Veldig godt til skalldyr og grillet fisk med masse lime

En fin sennep med litt sting,  det er essensielt med en god sennep til grillmåltidet. Brukes som tilbehør, for seg selv, som base til en marinade eller i vinaigretten.

Lettere og ikke like intens som sort balsamico . Perfekt til vinaigretten og på rett på grillede grønnsaker.

En frisk eddik med litt mer syre enn balsamicoen. Brukes i dressinger og marinader, eller sylting av for eksempel rødløk. 

Perfekt til grillspyd! Husk å legge i bløt.


Tørkede krydder fra Mill & Mortar: Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Knus krydder sammen med salt i en morter eller bruk stavmikseren og lag en deilig rub som løfter kjøtt eller fisk til nye høyder. For eksempel Sitrontimian og fennikel til hel grillet fisk, eller spisskummen og røkt paprika på biffen.

Et aromatisk krydder med smak av anis.

En finmalt, søt og sterk paprika.

Timian med frisk sitronaroma.

Et mye brukt krydder i indiske, mellomøstlige og meksikanske retter.

Universalkrydderet til grillen. Paprikapulver med litt sting, brukes som topping på alt som kommer fra grillen. Perfekt til grillede grønnsaker eller i kryddersmør.

Oppskrifter

Grillet hel fisk

Grillet hel fisk

Storfekjøtt med BBQ rub

Storfekjøtt med BBQ rub

Sennepsmarinert svin

Sennepsmarinert svin