Til toppen

Grandi Pascoli ca 4,5 kg

Produktnummer: 907516
Lagerbeholdning:

Tradisjonsrik italiensk fastost laget av upasteurisert melk, perfekt til matlaging og gratinering. Osten egner seg godt for vegetarianere, og er halal-sertifisert.

Grandi Pascoli en Italiensk fast ost laget av 100% italiensk melk fra Grana Padano PDO området. Det er brukt vegetabilsk løype i denne osten, slik at den er egnet for vegetarianere. Osten er halal-sertifisert.
Allergener
Melk
Smak
Grandi Pascoli er i utgangspunktet en sylindrisk ost. Den er lys gul, med en hard skorpe. Den har en lett krydret aroma, med en finkornet konsistens. Osten blir mer kornete og oppfattes saltere jo lengre den modnes.
Bruksområder
Grandi Pascoli egner seg meget godt til riving og dryss over pastaretter, supper, sauser og risotto. Den gjør seg også meget godt til gratinering og på pizza. Den har en finkornet konsistens, som også gjør det velegnet som panering til både kylling og svinekjøtt. Kuttet i terninger eller staver, er den også fin i salat eller som tapas. Den kan oppfattes noe saltere enn tradisjonelle tapas oster.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Framstilt av rå melk.
Energi (KJ) 1635.000 KJ
Energi (KCal) 390.000
Fett 30.000 g
Mettet fett 20.500
Karbohydrater 0.200 g
Sukkerarter 0.000
Protein 30.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.200
Gtin D-pak 98010721987769
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Grandi Pascoli egner seg meget godt til riving og dryss over pastaretter, supper, sauser og risotto. Den gjør seg også meget godt til gratinering og på pizza. Den har en finkornet konsistens, som også gjør det velegnet som panering til både kylling og svinekjøtt. Kuttet i terninger eller staver, er den også fin i salat eller som tapas. Den kan oppfattes noe saltere enn tradisjonelle tapas oster.
Smak Grandi Pascoli er i utgangspunktet en sylindrisk ost. Den er lys gul, med en hard skorpe. Den har en lett krydret aroma, med en finkornet konsistens. Osten blir mer kornete og oppfattes saltere jo lengre den modnes.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 4 Kilogram(kg)
EPD nummer 4651576
Ingredienser Upasteurisert kumelk, salt, vegetabilsk løpe.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 4 °C.
Max.temp 8
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned