Til toppen

# Granarolo ricotta laktosefri 200 g

Varenummer: 907232
EPD nummer: 4342481
F-pak i D-pak: 5
Fra:

Italiensk melkeprodukt, perfekt til pastasauser og annen matlaging.

Granarolo er Italias største verdikjede av melk og meieriprodukter. De ble grunnlagt i 1957 i Bologna, og per 2014 så har de 8 ulike produksjonssteder i Italia og 2 i Frankrike. Granarolo eksporterer varer til Europa, Nord- Amerika og Japan. Selskapet er blant annet IFS, BRC, CCPB og ISO 9001:2008 sertifisert. Ricotta er et italiensk melkeprodukt laget på pasteurisert kumelk, og er laktosefri <0,01g per 100g. Iht Mattilsynet sine retningslinjer kan det av analytiske årsaker godtas et innhold opp til 10 mg laktose per 100 g matvare (næringsmiddel solgt til forbruker).
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 623.000 KJ
Energi (KCal) 150.000 KCal
Fett 12.000 g
Mettet fett 8.200
Karbohydrater 3.000 g
Sukkerarter 3.000
Protein 7.500 g
Kostfiber 0.000
Salt 0.400
Gtin D-pak 2147483647
Gtin F-pak 2147483647
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Ricotta er ideell til matlaging. Den gir en pikant smak og fin konsistens på sauser.
Smak Ricotta har en lett, mild smak og kremaktig, fin og bløt konsistens, og er hvit i fargen.
Antall F-pak i D-pak 5
Standard pakningsenhet 200 Gram
EPD nummer 4342481
Ingredienser Pasteurisert laktosefri myse og fløte, salt, surhetsregulerende: sitronsyre E330.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 1
Skarp 1
Fyldig 1
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 4 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste