Til toppen

Gourmet Hot Dogs

 

Ta grillpølsene til et nytt nivå med digg tilbehør, gourmet sennep og ketchup, mais, sylteagurker og et stort utvalg andre gode sauser.


Gourmet Hot Dogs

Snitt pølsene med en skarp kniv og grill på høy varme til gjennomvarme. Grill gjerne pølsebrøde raskt på begge sider. Stek søtpotetfries etter anvisning på pakken. Server pølser i brød med salat, søtpotetfries og et stort utvalg Sticky fingers sauser.

Karamellisert løk

Del løk i tynne skiver og fres i en penne eller gryte med smør og sukker til myk og karamellisert, ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Server på toppen av grillpølse med smuldret blåmuggost.

Lettsyltet rødløk-slaw

Finsnitt rødløk og rødkål på en mandolin og vend med eddik, sukker, salt og limesaft. La stå og trekke i ca. 20 minutter. Server på toppen av grillpølsen.

Tips!

Revet ost, potetsalat, rekesalat, salsa, coleslaw og hakket løk er andre gode toppingsalternativer.

4 porsjoner

porsjoner
8 gode grillpølser, gjerne forskjellige typer
8 pølsebrød
1 pk søtpotetfries
litt finstrimlet salat
Karamellisert løk
1 løk
1 ss smør
1 ts sukker
Lettsyltet rødløk-slaw
1 rødløk
100 g rødkål
1 ts salt
1 lime
Forslag til sauser og topping

Legg oppskrift i handlevogn