Til toppen

Golvertind blåmuggost (2x ca 1 kg)

Norskprodusert blåmuggost fra Strandli gård. Osten er produsert på pasteurisert kumelk.

Strandli gård ligger på vestsiden av Fiplingvatnet i Grane kommune i Helgeland. Det lille ysteriet stod ferdig i 2006, og gårdsysteriet produserer i dag ostene Bæråscammen, Golvertind og Fjellsnadder, samt noen ulike typer yoghurt. De har vunnet verdiskapingsprisen for Nord-Norge for både rabarbra yoghurten og blåmuggosten Golvertind.
Allergener
Melk
Smak
Golvertind er en myk og mild blåmuggost som også faller i smak hos de som er litt skeptiske til de klassiske kraftige blåmuggostene.
Bruksområder
Golvertind er en blåmuggost oppkalt etter Golvertinden i nordkanten av Børgefjell nasjonalpark. Server den gjerne med litt sirupsbrød, portvinssyltede korinter og ristede nøtter, eller kvedeeple gelé og usaltet kjeks.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1644.000 KJ
Energi (KCal) 398.000
Fett 36.700 g
Mettet fett 26.000
Karbohydrater 0.000 g
Sukkerarter 0.000
Protein 16.800 g
Kostfiber 0.000
Salt 2.200
Gtin D-pak 97090026031061
Opphavssted Norge
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Golvertind er en blåmuggost oppkalt etter Golvertinden i nordkanten av Børgefjell nasjonalpark. Server den gjerne med litt sirupsbrød, portvinssyltede korinter og ristede nøtter, eller kvedeeple gelé og usaltet kjeks.
Smak Golvertind er en myk og mild blåmuggost som også faller i smak hos de som er litt skeptiske til de klassiske kraftige blåmuggostene.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 2000 Gram
EPD nummer 2903672
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, løpe, syrekultur, blåmugg.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 3
Skarp 3
Fyldig 4
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 0 °C.
Max.temp 4