Til toppen

Gnocchi a la Sorrentina

Gnocchi a la Sorrentina

Slik gjør du:

1. Lag sausen ved å frese hvitløken i litt olje og tilsett deretter passata, basilikum og salt.

2. Forvarm ovnen til 200 grader. I mellomtiden lar du saltet vann koke opp i en kasserolle. Kok deretter gnocchien etter anvisningen på pakken.

3. Ha gnocchien over i en ildfast form, tilsett tomatsausen og revet Parmigiano Reggiano.

4. Legg til slutt på mozzarella-terningene og litt basilikum.

5. Bak dette i oven i 5 minutter, til all osten har smeltet. Serveres rykende varm.

 

4 porsjoner

  • 1000 g Rana gnocchi
  • 800 g Mutti passata
  • 1 hvitløkfedd
  • 350 g mozzarella, skåret i terninger
  • 50 g Parmigiano Reggiano
  • Frisk basilikum
  • salt