Til toppen

Fylte portobellosopp

Fylte portobellosopp

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen til 220 grader.

2. Ta en skål og bland cherrytomater, basilikum, litt olivenolje, salt og pepper.

3. Smelt kokossmør i en stekepanne, ta pannen bort fra varmen ha i hvitløk, salt og pepper. Bruk en pensel og smør soppen med kokossmør-miksen.

4. Legg soppen på et bakepapir og fyll soppen med cherrytomat-blandingen. Strø godt over med Violife revet mozzarella.

5. Stekes i ovnen i ca 10 minutter.

4 porsjoner

  • 200 g Violife revet mozzarella
  • 4 Portobello sopp
  • 200 g Cherrytomater, deles i to
  • 75 g kokossmør
  • 2 fedd hvitløk
  • frisk basilikum, hakket
  • olivenolje
  • salt og grovkvernet pepper

Violife is the exclusive owner of all brands, copyright and intellectual property rights over all Violife elements present in this Website and use is permitted under prior written authorization granted by Violife. 
It is forbitten without prior written notice from Violife to copy, modify, alter, publish, distribute, sell or transfer , either wholly or in par,t any Violife element present in this website.